Sarah Jessica Parker... 'SEX AND THE CITY'NİN OYUNCUSU HAKKINDA ŞAŞIRTAN İTİRAF!

Sarah Jessica Parker... 'SEX AND THE CITY'NİN OYUNCUSU HAKKINDA ŞAŞIRTAN İTİRAF!

"Sex And The City"nin devamı niteliğindeki "And Just Like That..." ile yeniden izleyici karşısına çıkan aktris Sarah Jessica Parker'ın, dizinin çekimlerinde 14 saat boyuncu topuklu ayakkabılarını değiştirmediği ortaya çıktı.

Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, topuklu ayakkabılara olan düşkünlüğüyle biliniyor.

Parker, geçen yıl bir dönem rol aldığı "Sex And The City" dizisinde senaryo gereği alışveriş yaptığı ayakkabı mağazasını satın aldı ve çekimlerin dışındaki tüm vaktini de iş yerinde geçiriyor.

Dizinin devamı niteliğinde olan "And Just Like That..." ile yıllar sonra yeniden izleyici karşısına çıkan 56 yaşındaki yıldızın, çekimler sırasında topuklu ayakkabılarını çıkarmadığı ortaya çıktı.

Arkadaşları, 14 saati bulan çekimlere rağmen Sarah Jessica Parker'ın topuklu ayakkabılarıyla koşuşturduğunu söyledi.

"AND JUST LIKE THAT..."İN KONUSU

Ekranların fenomen dizisi "Sex And The City"nin devam halkası olan "And Just Like That...", 50'li yaşlarında olan Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) ve Miranda'nın (Cynthia Nixon) hikayesini anlatıyor.

Candace Bushnell'in yeni romanı "Is There Still Sex in the City"den uyarlanan yapımda, hayatlarının ikinci evresinde olan kadınların, New York City'de yaşadıkları aşk, evlilik ve dostluk maceraları ele alınıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.