Sarp Levendoğlu... KAFA DAĞITAYIM DERKEN...

Sarp Levendoğlu... KAFA DAĞITAYIM DERKEN...

Sarp Levendoğlu iddialara göre, tuvaletini yapmak için girdiği apartmanda muhabirlere yakalandı.

Ramazanın 5. gecesi saat 02.00'de oyuncu Güven Kıraç'ın Cezayir sokağında oturduğu apartmana dengesini kaybetmiş bir şekilde giren Levendoğlu'nun apartman içindeki durumu, fotoğraflarını çeken muhabirleri de şok etti. 

Alkolü çok çok fazla kaçıran Sarp Levendoğlu arkadaşı Güven Kıraç'ın oturduğu apartmana onu aramak için değil tuvaletini yapmak için girmesi şok etti. Apartman içinde tuvaletini yaparken yakalanan Levendoğlu fotoğraflarını çeken muhabire önce inanılmaz bir tepki göstererek bağırmaya başladı. 

Levendoğlu kulağındaki kulaklıktan müzik dinlediği için bağırmasının nasıl bir yankı yaptığının bile farkında değildi. Kendini toparlamaya çalışan Levendoğlu o panik ile üzerine işedi. Fotoğraflarını çeken muhabirler eşi Birce Akalay'ı sorunca Levendoğlu ''Bircem o nerede nerede bıraktığımı hatırlamıyorum ama burada arkadaşım Güven Kıraç oturuyor sizlere karşı hep kırıcı ve hırçın davranıyorum benim kusuruma bakmayın. Bu gece kafa dağıtmak istedim'' diyen Levedoğlu üzerine işediğinin farkında bile değildi.

(  Mustafa DERYAHAN-Sözcü)

Kaynak:medyafaresi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.