Savaşçı... ALBAY GÖKTÜRK GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARABİLECEK Mİ?

Limon Film’in yapımcılığını, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği "Savaşçı" dizisi, 8 Mayıs Cumartesi günü 103. bölümüyle FOX’ta.

Mösyö’nün adamlarından kurtulan Albay Göktürk, babası Gündüz Bey’in karşısına çıktığında büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Ancak vazgeçmeye niyeti yoktur, yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve Yeva’yı ele geçirmek için tek başına harekete geçer.

Bu arada Kopuz Albay, Göktürk Albay’la ilgili çok önemli bazı detaylar öğrenir.

Onun suçsuz olma ihtimalini göz önünde bulundurarak yeni bir plan yapar ve Yüzbaşı Bozkurt’u devreye sokar.

Mösyö ise Göktürk Albay’ın Yeva’yı bulmak için bölgeye geleceğini tahmin eder ve avını yakalamak isteyen bir avcı gibi, onu tuzağına çekerek alt etmeye çalışır.

Fakat işler pek de istediği gibi gitmez. Mösyö’nün uzak tutma çabasına rağmen, Uzi’nin beklenmedik şekilde olaylara dahil olması, onun planlarını daha da çıkmaza sokar…

5. sezonuyla ekran serüvenine devam eden, FOX’un sevilen dizisi “Savaşçı”nın kadrosuna yeni isimler katılıyor.

Oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncuları barındıran diziye Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren dahil oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.