Savaşçı...KILIÇ TİMİ KIBRIS'TA!

Savaşçı...KILIÇ TİMİ KIBRIS'TA!

Limon Film’in yapımcılığını, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği "Savaşçı" dizisi, 10 Kasım Pazar günü 81. bölümüyle FOX’ta.

Yüzbaşı Kağan Bozok komutasındaki Kılıç Timi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde devriye gezerken şehit edilen askerin hesabını sormak için harekete geçer.

Bu arada Kılıç Timi’nin Kıbrıs’ta olduğunu öğrenen Markus, zaman kaybetmeden Kıbrıs’ta bir araya geldiği adamlarını öne sürer ve timi tuzağa çekmek için hamlesini yapar.

Markus’un adamlarıyla restleşen Yüzbaşı Kağan’ın, her şeyi göze alarak Yeşil Hat’ı geçmeye kalkması, Türkiye’yi uluslararası bir krizin eşiğine getirir.

Ancak Kopuz Albay’ın son anda devreye girmesi, olayların seyrini değiştirecektir…

Eline önemli bir koz geçiren Markus, yaptığı sinsi planla, Kıbrıs’ta yeni bir kargaşa çıkarmak için fitili ateşler.

Kılıç Timi alınan istihbaratlar doğrultusunda Markus’u durdurmaya çalışsa da gelişen beklenmedik durumlar, Yüzbaşı Kağan’ı ve Yüzbaşı Haydar’ı büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir…

“SAVAŞÇI”NIN GÖZÜ KARA KILIÇ TİMİ, 24 METRELİK UÇURUMDAN İNDİ!

savasci_tirmanma.jpg

FOX’un sevilen ve Pazar günlerinin en çok izlenen dizisi “Savaşçı”nın geçtiğimiz bölümünde yer alan uçurumdan inme sahnelerinin gerçekçi olması için oyuncular, Eskişehir Akut ekibinden eğitim aldı. 

Oldukça tehlikeli ve dik bir uçurumdan inen Kılıç Timi, bu tırmanışı yapabilmek için Eskişehir Akut ekibinden iple tırmanma ve dağdan inme dersleri aldı.

Savaşçı”nın Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Ogeday Girişken, Serkan Kuru ve Bahadır Buyruk’tan oluşan Kılıç Timi, eğitime katılarak heyecanlı saatler yaşadılar. Ekip, çekimler sırasında da Akut ekibinden destek aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.