Savaşçı... KILIÇ TİMİ VE MEHMETÇİK ATEŞ ÇEMBERİNDE!

Savaşçı... KILIÇ TİMİ VE MEHMETÇİK ATEŞ ÇEMBERİNDE!

Limon Film’in yapımcılığını, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği "Savaşçı" dizisi, 3 Haziran Pazar günü 47. bölümüyle FOX’ta.

Yüzbaşı Kağan ve ayakta kalan az sayıda asker, teröristlere karşı üs bölgesini ve Türk Bayrağı’nı korumak için kanlarının son damlasına kadar çarpışacaktır.

Açılan ilk ateşte yaralanan Kürşat bile arkadaşlarına destek olmak için gözünü kırpmadan öne atılır. Ancak zehirlenen askerlerin durumu gittikçe kötüleşir.

Ayrıca takviye için gelen helikopterlerin üsse inişi teröristlerin yoğun uçaksavar ateşiyle engellenir.

Zaman askerlerin aleyhine ilerlerken, Leyla sinsi planının ikinci aşamasına geçer ve yavaş yavaş üsse yaklaşır. Komutanın Kağan olduğunu öğrendiğinde ise keyfi daha da yerine gelir...

savasci_gayeturgutevin.jpg

İŞTE SAVAŞÇI’NIN ÇİĞDEM TEĞMEN’İ

FOX'un sevilen dizisi 'Savaşçı'da Çiğdem Teğmen karakteriyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Gaye Turgut Evin, dizinin 3 Haziran Pazar saat 20.00’de yayınlanacak 47. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Dizide sevgilisi ve silah arkadaşını canlandıran Çağrı Şensoy’un (Kürşat Teğmen) girdiği silahlı çatışma sonucu şehit olacağı sahneleri çekilirken bir hayli zorlandığını söyleyen Turgut, “Çektiğimiz sahneler o kadar inandırıcıydı ki Çiğdem Teğmen'in acısı içime işledi.

İzleyicileri etkileyici bir bölüm bekliyor. Rol aldığım birçok işte ağladım fakat hiçbiri beni bu kadar derinden etkilemedi.

Şehit anneleri, eşleri, çocukları ve tüm yakınlarının yaşadığı o tarifsiz yoğun duyguları yüreğimde hissettim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.