SAYIN AVUKAT; BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR BÖYLE!

SAYIN AVUKAT; BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR BÖYLE!

Çağla Şikel- Emre Altuğ çiftinin boşanma haberinin ardından ilginç bir tweet aldık? Hem de öyle bir tweet ki, resmen dudak uçuklatan cinsten?

Söz konusu boşanma davasının ?Tensip Tutanağı? idi bu tweetin içeriği ve Çağla Şikel?in avukatı avukatları Esennur Ezgi tarafından gönderilmişti?

İçerikte gönderilen ve aşağıda sizlerle paylaştığımız duruşma tutanağı Çağla Şikel?in avukatı tarafından magazinkolik.com dışında bir çok gazeteciye ve internet sitesine twitter üzerinden gönderildi.

Bu çelişik durumu kamuoyunun da bilmesini istedik. Yayın yasağı getirilen bir davanın ?Tensip Tutanağı? bir çok insanın görebileceği bir mecrada paylaşılır mı?

Buna, ?Bu ne perhiz, ne lahana turşusu? demezler mi? Hem yayın yasağı konuyor, hem twitter üzerinden tüm Türkiye bilgilendiriliyor!.. Hem de müvekkilin açık adresi ile birlikte? Bu arada Emre Altuğ?un ön adının da ?Niyazi? olduğunu tüm magazinkolikcom takipçileri de bu tweet aracılığıyla öğrenmiş oldular?

Aslında bu ihbarnameyi açık açık yayınlamamızın suç olup olmadığını hukuk servisimize sorduk ve aynen şu yanıtı aldık;

"- Aslında bu pek de etik bir uygulama değil ama siz yayınlasanız nolur, yayınlamasanız nolur, Çağla Hanım'ın avukatı zaten yayınlanmaması gereken bu belgeyi sizlerin twitter adreslerine açık olarak göndererek kamuya açmış. Yani sizin yayınlamasının hiçbir sakıncası yoktur"...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.