Şebnem Schaefer... GÖĞÜSLERİ MAHKEMEYE DÜŞTÜ!..
Şebnem Schaefer, göğüs büyütücü ürünleri adını kullanılarak internet üzerinden satış yapan firmalardan ve fotoğraflarını kullanarak adına Facebook'ta profil oluşturanlardan şikayetçi oldu.
Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na önceki gün giden Schaefer, bazı ürünlerde adı kullanılarak internet üzerinde satış yapıldığını belirterek şikayetçi oldu. Schaefer ifadesinde şöyle dedi:
"Kıbrıs'ta bir arkadaşımla yaptığım telefon görüşmesinde bana, 'Sen göğüs büyütücü tablet reklamında yer almışsın' dedi. Şaşırdım. Çünkü ben hiç öyle bir ürünün tanıtım ve reklamında yer almadım. İnternette dolaştığımda göğüs büyütücü ürünleri satan internet sitelerinde, benim bu ürünü tanıttığıma dair yazılar ve fotoğraflar gördüm. Ben bu firmanın ürününde hiç yer almadım. Bu ürünü satan firmadan şikayetçiyim"
Schaefer, ikinci şikayetinde ise Facebook'ta kendi adına profil oluşturulduğunu belirterek, "Facebook'a üye değilim. Ancak fotoğraflarım kullanılarak, adıma profil ve gruplar oluşturulmuş" dedi. Bu iki şikayet üzerine Bilişim Suçları Büro Amirliği teknik çalışma başlattı.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.