Şebnem Schaefer...HAKARET DOLU MESAJLARA  KORUMA KARARI!

Şebnem Schaefer...HAKARET DOLU MESAJLARA KORUMA KARARI!

İş insanı Murat Kadıoğlu ile ilişkisini bitiren manken ve sunucu Şebnem Schaefer'a 2 ay koruma kararı verildi.

Sabah'ın haberine göre, iş insanı Murat Kadıoğlu ile ilişkisini bitiren manken ve sunucu Şebnem Schaefer'a 2 ay koruma kararı verildi.

Mahkeme, Kadıoğlu'nun Schaefer'a karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine hükmetti.

HAKARET DOLU MESAJLAR

Şikâyet üzerine 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Kadıoğlu'nun 'tehdit' ve 'hakaret' suçundan 3 yıla kadar hapsi istendi.

Kadıoğlu'nun cep telefonundan rahatsız ettiği ve “Ş... siz, asalak, m...r, zavallı, k....r” gibi sözlerle Schaefer'i tehdit ettiği iddia edildi.

Mahkeme tedbir kararına uymadığı takdirde Kadıoğlu'nun 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağını da kararında açıkladı.

Murat Kadıoğlu ile ilişkisini bitiren manken ve sunucu Şebnem Schaefer'a 2 ay koruma kararı verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.