Seccad Mehmedi...İLK SOLO ALBÜMÜ ‘MAHŞER’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Seccad Mehmedi...İLK SOLO ALBÜMÜ ‘MAHŞER’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Videolarıyla internette tıklanma rekorları kıran, arabesk müzikte son dönem en güçlü isimlerinden Seccad Mehmedi Garaj Müzik etiketli ilk solo albümü ‘Mahşer’in tanıtım konserini gerçekleştirdi.

İran’ın büyük seslerinden Seccad Mehmedi’yi dinlemeye basın, sanat ve cemiyet hayatından seçkin bir davetli topluluğu  geldi.

Albüme adını veren ‘Mahşer’ ve Müslüm Gürses’in yıllar önce seslendirdiği ‘Yıllar Utansın’ şarkıları ile konserin açılışını yapan genç yıldız, 3 saate yakın aralıksız sahnede şarkı söyledi.

Performansı ve geniş repertuvarı ile izleyenleri büyüleyen Mehmedi, ‘bu gece bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederim.

Çok heyecanlıyım. Bu duygunun tarifi yok. En iyisi bol bol şarkılar söyleyeyim. Gelerek beni çok mutlu ettiniz’ dedi.

Konserin ilerleyen saatlerinde albüm kapak görselinin yer aldığı pasta sürpriz yapılıp sahneye getirildi. Seccad Mehmedi şaşkınlığını gizleyemediği bu sürpriz karşısında duygulanarak, dostları ile pastayı kesti.

6.jpg

8 şarkının yer aldığı ‘Mahşer’ albümünün prodüktörlüğünü Aytaç Tuna müzik yönetmenliğini Mert Kayıkçıoğlu yaptı.

Murat Sağır, Aşık Mahsuni Şerif, Yıldız Tilbe, Hakan Demirtaş, Mert Kayıkçıoğlu gibi besteci ve söz yazarlarının şarkılarının yer aldığı albümde Veysel Samanlıoğlu, Mert Kayıkçıoğlu, Uğur Yıldız, Murat Sakaryalı, Caner Tepecik aranjelere imza attı.

Seccad Mehmed kimdir?

İran'ın Çaldıran Şehrinde dünyaya geldi. Erken yaşta ortaya çıkan müzikal oluşumu ile yaşadığı coğrafyadaki dikkat çeken genç sesler arasına girdi.

Mehmedi'nin şarkıları, çok geçmeden internet sitelerinde en çok izlenen videoların başında geldi. İran’ın en önemli müzik duayenlerinin desteği ile kariyerinde hızlı bir yolculuğa çıktı.

Kısa zamanda ismi İran’dan İstanbul’a ulaştı. Türkiye’de yaşamaya ve müzik yapmaya başlayan genç sanatçının en büyük hayali dünyanın tanıdığı bir müzisyen olmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.