Seçkin Piriler... ÇOCUKLARIMIN ÖNÜNDE DAYAK YEDİM!

Seçkin Piriler... ÇOCUKLARIMIN ÖNÜNDE DAYAK YEDİM!

dün polise giderek, kendisini çocuklarının önünde dövdüğü iddiasıyla eski eşi Duman grubunun solisti Kaan Töngöze'den şikayetçi oldu

İki çocuğunun babası Kaan Tangöze'den şikâyetçi olan Piriler, verdiği ifadenin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kağıthane Devlet Hastanesi'ne götürüldü..

Boşandıktan sonra aralarında sular durulmayan Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze, çocukları için konuşmaya başlamıştı. Geçen günlerde yeni eşi Kıvılcım Ural ile birlikte yemeğe giden Tangöze, yanına Piriler'den olan iki çocuğunu da götürmüş ve gazeteciler tarafından görüntülenmişti..

Kıvılcım Ural hakkında hem kendisine hem de çocuklarına 6 ay yaklaşamaz kararı aldıran Piriler, bu fotoğraf sonrası eski eşi ile konuşmuş ve kanuna aykırı hareket ettiklerini belirtmşti.

Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural üstündeki davayı geri çekme teklifine olumsuz yanıt veren Piriler'in, Tangöze tarafından çocukları önünde şiddet gördüğü iddia edildi. .

Yaşanan tüm olaylardan sonra soluğu karakolda alan manken, çocuklarının babasından şiddet gördüğü iddiası ile şikâyetçi oldu ve darp raporu aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.