Seda Akgül... HEMCİNSLERİNİ KIZDIRACAK!..

Seda Akgül... HEMCİNSLERİNİ KIZDIRACAK!..

Ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medya üzerinden hemcinslerine ateş püskürdü. Yapılan eleştirilere daha fazla dayanamayan Akgül, "Kadınlıktan emekli olun" dedi.

Geçtiğimiz sezon TV8'deki magazin programıyla ekranlarda olan Seda Akgül, gündemdeki sessizliğini sosyal medyada bozuyor. Akgül'ün hedefinde bu sefer hemcinsleri vardı.  

Bir süredir Tayland'da tatil yapan ve buradan geçtiği videolar ve fotoğraflarla takipçilerin ilgisini çeken Seda Akgül, aynı zamanda hemcinslerinin paylaşımlarına yaptığı bazı yorumlara da bir hayli kızgın.

"Kadınlıktan emekli olun"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve çıktığı egzotik tatile dair çok sayıda paylaşıma imza atan Seda Akgül bu defa emcinslerine göndermede bulundu.aptığı paylaşımları kıyasıya eleştiren kadınlara çektiği bir selfie üzerinden seslenen Seda Akgül şu satırları paylaştı:

"Yukarıdan selfie çekince zayıf ama kısa çıkıyor. Tercih sizin! Örümcek beyinlilere örümcekli mesaj… Gariptir ki çoğu kadın! Siz kadınlıktan emekli olun, ben ölene kadar kendimi sevip beğeneceğim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.