Seda Akgül... MAKYAJSIZ HALİ TEPKİ ÇEKTİ!..

Seda Akgül... MAKYAJSIZ HALİ TEPKİ ÇEKTİ!..

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Akgül, makyajsız halini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Akgül'ün bir takipçisi paylaşıma, "Gerçekten tanıyamadım makyajsız sizi, kusura bakmayın Seda hanım." yorumunu yaptı.

Paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü sunucu Seda Akgül, makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

"ZORUNDA MIYDIN PAYLAŞMAYA"

Ünlü sunucu makyajsız haliyle takipçilerini şaşırttı. Sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaşan Seda Akgül'ü bazı takipçileri tarafından tanınmadı.Akgül paylaşıma, "Günaydııııınnnnnnnn... Pazar sabahı halleriiii..." notunu ekledi. Akgül'ün bir takipçisi paylaşıma, "Zorunda mısın kendini sabah sabah böyle paylaşmaya" yorumunu yaptı. Akgül'ün başka bir takipçisi paylaşıma, "Seda hanım her halinizle çok güzelsiniz. Bundan sonra hiç makyaj yapmayın bence." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Gerçekten tanıyamadım makyajsız sizi, kusura bakmayın Seda hanım." yorumunu yaptı.

Seda Akgül, Makyajsız Halini Takipçileriyle Paylaştı

 

CESUR FOTOĞRAFIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Seda Akgül geçtiğimiz günlerde paylaştığı cesur fotoğrafıyla çok konuşulmuştu. Akgül, paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bırakmıştı.

Seda Akgül, Makyajsız Halini Takipçileriyle Paylaştı
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.