Seda Sayan - Cenk Eren... BODRUM GÜNAY'DA İLK SAHNE!

Seda Sayan - Cenk Eren... BODRUM GÜNAY'DA İLK SAHNE!

Korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan Türk müziğinin en güçlü seslerinden Seda Sayan, Bodrum Günay’da sahne aldı.

Davetliler maske takarak virüse karşı önlem aldığı gece de güzel sanatçının çok özel konukları vardı. Sayan'ı izlemeye gelenler arasında müstakbel gelini Ezgi Eyüpoğlu ve oğlu Oğulcan Engin vardı.

Nur Yerlitaş’ı unutmadı…

30 yıllık sırdaşı, yakın dostu ve modacısı Nur Yerlitaş ‘ın geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybetmesinin ardından üzüntülü günler geçiren Seda Sayan ilk sahnesinde onun kendisi için diktiği bir kıyafeti giyerek dostunu andı.

İlk defa tanıştılar…

Seda Sayan'ın sahne aldığı ilk gecesinde Gülben Ergen, Gonca Vuslateri, Murat Aksu, Arzu Aslan, Bilal Özcan, Esra Özmen gibi sanat, cemiyet ve iş dünyasının birçok ünlü ismin yer alırken özel konukları oğlu Oğulcan Engin ve kız arkadaşı Ezgi Eyüpoğlu ilgi odağı oldu.

Korona virüs salgını nedeniyle bir araya gelemeyen Seda Sayan ve Ezgi Eyüpoğlu ilk defa yan yana geldi ve müstakbel kayınvalidesini sahne de ilk kez izledi.

Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüpoğlu gece boyunca arkadaşlarıyla şarkılara eşlik etti. Seda Sayan, oğlu ve Ezgi Eyüpoğlu için “Ah Geceler”i iki defa söyledi.

Ezgicim Çok Tatlısın!

Seda Sayan " Maşallah çok güzel ve tatlısın. Birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah tamamına erdirsin" diyerek müstakbel gelin adayına övgüler dolu sözler söyledi.

Güzel sanatçı "Ayakkabılarımı oğlum Oğulcan anneler günü hediyesi olarak aldı. En güzel ayakkabılar bende" diyerek oğlunu işaret edip gelin adayı Ezgi Eyüpoğlu'na da sahneden göz kırptı.

Seda Sayan, hem çok özel repertuvarı hem esprileriyle konuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Türk müziğin güçlü seslerinden Seda Sayan ve başarılı sanatçı Cenk Eren, önceki gece Bodrum'da ki BVS Bosphorus Otel içerisinde yer alan Günay Restaurant'da sahne aldı.

cenkeren_bodrumgunay.jpg

İlk olarak sahneye çıkan Cenk Eren, repertuvarında sevilen şarkılarının yanı sıra anonim türkülere de yer verdi.

Dört ay sonra sahneye çıkmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Eren, muhteşem enerjisiyle sevenlerinden tam not aldı.

Kendisini dinlemeye gelen arasında yer alan oğlu Oğulcan Engin ve sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'na hoşgeldin diyen Sayan " Maşallah çok güzel ve tatlısın.

Birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah tamamına erdirsin" diyerek müstakbel gelin adayına övgüler dolu sözler söyleyerek ilişkiye onay verdi.

Güzel sanatçı "Ayakkabılarımı oğlum Oğulcan anneler günü hediyesi olarak aldı. En güzel ayakkabılar bende" diyerek oğlunu işaret edip gelin adayı Ezgi Eyüpoğlu'na da saheden göz kırptı.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Seda Sayan, konserini "Ah Geceler" şarkısıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Öte yandan Seda Sayanı izlemeye gelenler arasında Gülben Ergen, Gonca Vuslateri ve Buse Terim- Volkan Bahçekapılı çiftede vardı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.