Seda Sayan... KUCAĞINA BEBEK ÇOK YAKIŞTI!

Seda Sayan... KUCAĞINA BEBEK ÇOK YAKIŞTI!

Maddi durumu olmadığından ünlü sanatçıya tweet atarak doğumu için yardım isteyen Nuray Düzgün için devreye giren Seda Sayan hayranına sahip çıktı.

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Twitter'dan doğum için kendisinden yardım isteyen bir hayranına sahip çıktı. Maddi durumu olmadığından ünlü sanatçıya tweet atarak doğumu için yardım isteyen Nuray Düzgün için devreye giren Seda Sayan, Beyaz TV'de sabah programında ağırladığı Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat Kadanalı'ya konuyu açarak yardım istedi.

Bunun üzerine devreye giren Prof. Dr. Kadanalı, canlı yayında ünlü sanatçının hayranına müjdeli haberi vererek doğumla ilgili tüm masrafları Medical Park Hastaneler Grubu olarak üstlendiklerini açıkladı.

Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'ne yatırılan Nuray Düzgün, dün akşam saatlerinde sezeryanla bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Sağlık durumu iyi olan bebeği ve hayranını hastanede bugün ziyarete gelen Seda Sayan, bebeğe Ata Lira takarken, hayranı ve minik yavrusuyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Bebeğine isim vermesi ricasında bulunan anne Nuray Düzgün'ün bu isteğini kırmayan Seda Sayan, bebeğe kendi adıyla birlikte annesinin adı olan Ayşe Seda adını koydu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.