Seda Sayan... MEHMET TUNA'NIN KIZINA DAVA!

Seda Sayan... MEHMET TUNA'NIN KIZINA DAVA!

Seda Sayan ve avukatı Altın Mimir, sosyal medyada kendilerine ve oğullarına ağır hakaret eden Deniz Tuna hakkında dava açtı.

Seda Sayan dayanamadı! Sayan, Etiler’de, sahibi olduğu mekanda kiracısı olan Mehmet Tuna’nın kızı Deniz Tuna’nın Instagram’dan kendisine ve oğluna yaptığı hakaretlere daha fazla dayanamadı.

Seda Sayan, Instagram’daki sayfasında kendisi ve oğlu Oğulcan Engin’in fotoğraflarını paylaşıp altlarına ağır hakaretler yazan Deniz Tuna hakkında manevi dava ve ceza davası açtı.

Günaydın’a konuşan Seda Sayan, “Mehmet Tuna’nın öldüğünü duyduğum an O’na hakkımı helal ettim. Bu olay karşısında ise şunu söyleyeceğim: Yel kayadan ancak toz alır. Benimki de o hesap…” dedi.  

AVUKATI VE ESKİ EŞİ DE DAVA AÇTI

Fotoğrafların altına, Seda Sayan ve Oğulcan Engin’in yanı sıra Sayan’ın avukatı Altın Mimir’in oğlu Emek hakkında da ağır sözler yazan Deniz Tuna’yı, Oğulcan Engin’in babası Sinan Engin ve Altın Mimir de mahkemeye verdi. Seda Sayan, kiracısı olan Mehmet Tuna’yı, aylarca kira ödemediği için icra yoluyla mekandan çıkarttırmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.