SEDA SAYAN OKUL YAPTIRDI, SEN NE YAPTIRDIN?

SEDA SAYAN OKUL YAPTIRDI, SEN NE YAPTIRDIN?

Aydınlık yazarı Rıza Zelyut, AKP’li Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Seda Sayan'a yaptığı hakareti eleştiren bir köşe yazısı kaleme aldı.

AKP’li Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kadınlar gününde beldesindeki kadınlara hitap ediyor.

Televizyon programcısı Seda Sayan densizce bir söz ettiği için ona diyor ki: “Bu kadar ahlaksızca, namussuzca bir kelamı Türkiye Cumhuriyeti’nin kanallarından söyleyebilecek kadar aşağılık bir kadın, sizlerin seyrettiği programı sunuyor.”

Bir kadını, bir canlı yayında istemeden bile olsa söylediği söz için ahlaksız, namussuz, aşağılık göstermeye kalkışan vahşi bir zihniyetle karşı karşıyayız.

Ben ona, “9 yaşındaki kızın evlenmesi Allah’ın kanunudur!”diyen vekilini hatırlatmıyorum. Ensar yurtlarında erkek çocuklarımıza tecavüz edenlerin ahlaklı mı namuslu mu olduklarını da sormuyorum.

Hatta bu tecavüz yurdunu savunmak için yırtınan parti büyüklerini de anımsatmıyorum. “Bir babanın öz kızına dokunması şehvete yol açar!”diye fetva veren sapıkları da gündeme getirmek niyetinde değilim.

Hele hele, “Başbakanımızın zevcesi olmaya hazırım!” diye evli bir erkeğe sosyal medyadan mesaj atan türbanlı hatunları hiç örnek vermiyorum.

Sadece sorum şu: Ey İsmail! O aşağıladığın kadın kendi kazandığı para ile gitti, memleketi Tokat - Pazar’a annesi adına çok programlı bir lise yaptırdı.

Sen bu memleket için cebinden para vererek ne yaptırdın? Söyle bana Hak katında sen mi hayırlısın yoksa Seda Sayan mı hayırlı?

Kaynak:aydınlık.com.tr / Ziya ZELYUT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.