Seda Sayan... SEZEN AKSU ŞARKISIYLA SUSKUNLUĞUNU BOZDU!

Sözü ve müziği Sezen Aksu ve Soner Çınar‘a ait ‘Gel Günaha Girelim’ şarkısını prodüktör ve aranjör Alper Atakan’ın düzenlemesiyle seslendiren Seda Sayan, uzun bir aradan sonra sevenleriyle bu şarkıyla hasret giderecek.

Sahne ve televizyon dünyasının tartışılmaz en iyi ismi Seda Sayan müzikteki uzun süren sessizliğini Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Alper Atakan’ın ‘Aranjör’ adını verdiği albümü öncesi sözü ve müziğinde Sezen Aksu imzası olan ‘Gel Günaha Girelim şarkısı ile bozdu.

Sözü ve müziği Sezen Aksu ve Soner Çınar‘a ait ‘Gel Günaha Girelim’ şarkısını prodüktör ve aranjör Alper Atakan’ın düzenlemesiyle seslendiren Seda Sayan, uzun bir aradan sonra sevenleriyle bu şarkıyla hasret giderecek. 

Yıllar önce Emel Müftüoğlu‘nun seslendirdiği şarkı ile müzikseverlerden tam not alan şarkı için Seda Sayan'a sosyal medyada ‘Çağ atlatılmış’ yorumları yapıldı.

Ünlü yönetmen Erkan Nas’ın kamerasının karşısına modellik ve oyunculukla kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Bilal Çelik ile geçen Seda Sayan yeni projesi için fotoğrafçı Safa Gülsoy‘un objektifine de birbirinden iddialı pozlar verdi.

Sayan'ı klipte bu sefer hayli enerjik ve spor göreceğiz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.