Seda Sayan... YAS TUTACAK, HANGİ KONSERLERİNİ İPTAL ETTİĞİNİ AÇIKLAMADI!

Seda Sayan... YAS TUTACAK, HANGİ KONSERLERİNİ İPTAL ETTİĞİNİ AÇIKLAMADI!

Alişan'ın 38 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefat etmesi nedeniyle yas içinde olduğunu belirten Seda Sayan, Ağustos ayının ortasına kadar eğlence programlarına çıkmayacağını söyledi.

Alişan'ın menajeri ve kardeşi Selçuk Tektaş, genç yaşta vefat ederek hem sanat camiasını hem de sevenlerini yasa boğdu.

Önceki gün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Selçuk Tektaş'ın vefatı nedeniyle derinden sarsıntı yaşayanlardan biri de sanatçı Seda Sayan oldu.

AĞUSTOS ORTASINA KADAR KONSER VERMEYECEK

Herkesi üzen vefatın ardından radikal bir karara imza atan Seda Sayan, yas tutması nedeniyle Ağustos ayının ortasına kadar herhangi bir konser veya eğlence etkinliğinde sahne almayacağı bilgisini paylaştı.

Lakin hangi konser çalışmalarını iptal ettiği konusunda bir bilgi vermedi. Bu duru akıllara 'Zaten herhangi bir konser bağlantısı yok muydu? sorusunu getirdi..

Öte yandan bu kararın Demet Akalın'a nispet olduğu, Alişan'ın çok yakın dostu ve partneri olan Demet Akalın'ın Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmayıp konsere çıkmasına vurgu olduğu da konuşulanlar arasında..

"ÇOK ETKİLENDİM, İÇİMDEN BÖYLE GELDİ"

Selçuk Tektaş'ın vefatı nedeniyle çok etkilendiğini belirten Seda Sayan, "İçimden öyle geldi. Fazla etkilendim. Bodrum'dayım.

Misafirlerim var. Sadece onları yemeğe götürüyorum. Hassas davranıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.