Seda Sayan...YEMEKTEYİZ SEYİRCİSİ YENİ SUNUCUYU BEĞENDİ Mİ?

Seda Sayan...YEMEKTEYİZ SEYİRCİSİ YENİ SUNUCUYU BEĞENDİ Mİ?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Yemekteyiz, yeni sezonu ile başladı. Onur Büyüktopçu'nun yerine geçen Seda Sayan programın ilk bölümünde ekran sınavı verdi. Fakat ilk bölümden Yemekteyiz seyircisi Seda Sayan'ı topa tuttu.

TV8 ekranlarında fragmanı haftalar öncesinden dönmeye başlayan Yemekteyiz programı Seda Sayan'ın sunumu ile dün ilk kez ekrana geldi. Sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun yerine geçen Seda Sayan, yarışma programında ilk sınavını verdi. Fakat seyirci daha ilk bölümden Sayan'ı topa tuttu.

Haftaiçi her gün TV 8 ekranlarında yayınlanan ve 5 yarışmacının en iyi yemeği yapmak için yarıştığı Yemekteyiz'in yeni sezonu çok iddialı başladı. Herkes Seda Sayan'ın sunumu ile yeni yarışma nasıl olacak diye beklerken ekran başındakiler ilk bölümden büyük hüsrana uğradı.

Daha önce birçok farklı program sunan deneyimli isim Seda Sayan ilk kez böyle bir formatla seyirci karısında çıktı. Sosyal medyanın da gündemine düşen Seda Sayan'lı Yemekteyiz programı ilk bölümü ile sınıfta kaldı.

Yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana gelen yarışma programına sosyal medyada yorum yağdı. Seda Sayan'ın sunumu ile daha keyifli, eğlenceli ve farklı bir format bekleyen seyirci aradığını bulamadı.

Yemekteyiz programının instagram hesabına yorum yazan birçok takipçi Seda Sayan'lı yeni formatın tutmadığını ve reytinglerde yarışma programının çok gerilerde kalacağını belirtti.

Seyircilerden gelen bazı yorumlar ise şöyle...

- Hiç beğenmedim. Donuk, ruhsuz. Asla reyting alcağını sanmıyorum. Onur Büyüktopçu'nun yerini dolduramaz

- Çok pasif kalmış, sunucu edası yok bu kadında ilk bölüm vasattı.

- Seda Sayan bugun 'aşırı samimiyetsiz program nasil sunulur'u gosterdi

– Olmamış zorlayıp izledim fakat hiç izlenmiyor.

-Önyargılı olmamak için izleyip öyle yazayım dedim, fakat gerçekten olmamış. Eski Yemekteyiz’in tadı çok ayrı ve güzeldi. Bu başka bir şey olmuş.

– Büyük bir heyecanla beklerken hayal kırıklığı çıktı. Programın dinamiği yok, enerjisi eksik gibi geldi. Seda Sayan çok donuk.

– Seda ablaya yakışmamış bu program…

– Ben de önyargı olmasın diye bi baktım, keyifsiz geldi. Onur varken, dış ses de formundaydı. Seda’nın anlamsız bakışları oturmadı bu yarışmaya.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.