Sedat Peker... ENGELLİ GENÇLERE NİŞAN YÜZÜĞÜ TAKTI, DÜĞÜN MASRAFLARINI ÜSTLENDİ!

Sedat Peker... ENGELLİ GENÇLERE NİŞAN YÜZÜĞÜ TAKTI, DÜĞÜN MASRAFLARINI ÜSTLENDİ!

ZEREV 20. Kuruluş yılı çerçevesinde, `Yılın En İyileri Ödül Töreni`ninde 25 yaşlarındaki engelli Yasemin Hazal Sarısoy ve Uğur Akçiçek`in nişan yüzükleri işadamı Sedat Peker tarafından takıldı.

Kamera; Selim ÖZTÜRK Fotoğraflar;; ÇEKİÇ MEDYA / Levent ÇEKİÇ

Çocukluktan beri aşık olan gençlerden damat adayı Uğur Ayçiçek'in diz çökerek evlenme teklif ettiği gelin adayı Hazal, hiç düşünmeden teklife evet dedi.

Yılın En Hayırsever İş Adamı ve Yaşam Boyu Onur ödülü ile ödüllendirilen Sedat Peker iki gencin nişan yüzüklerini taktı. Evlilik ve düğün masraflarını üstlendi.

Nişanlanan gençler Hazal Sarısoy ve Uğur Akçiçek teşekkür olarak İşadamı Sedat Peker'e kendi hazırladıkları bir pilaketi de takdim ettiler.

Yılın En İyi Fantezi Erkek Sanatçısı ödülünü alan Ferman Toprak ise damat Uğur Ayçiçek'e tespihini hediye ederek, düğünlerinde sahne almaya söz verdi.

Sedat Peker törende yaptığı konuşmada;

'Saygıdeğer davetliler, kişisel hırslarımız ve ihtiraslarımızla dünyamızı yaşanmaz hale getirmişken, dünyamızın nefes almasını sağlayan Zerev Vakfı ve diğer tüm hayır organizasyonlarına teşekkür etmeyi kendime bir borç bilirim.

Sayın Şeref Bey ve yönetim kurulu üyeleri ve diğer yardım organizasyonları, düzenlemiş olduğu organizasyonlarda bizim de içinde olmamıza izin vererek bu şereften faydalanmamızı sağladıkları için tekrardan kendilerine teşekkür etmek istiyorum.

Şahsıma layık görülen 'En hayırsever işadamı' ve 'Yaşam Boyu Onur Ödülüne' layık olabilmek için bu dünyada misafirliğim devam ettiği sürece gayret içerisinde olacağım.

Çocuklarıma ve torunlarıma bırakacağım miras olarak da bu şerefe, bu onura layık olarak devam edebilmelerini aynı şekilde sorumluluk içerisinde hayat dairesinde yolculuk yapmalarını isteyeceğim. Hepinize teşekkür ediyorum.' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum