Sehabe - Aydilge... POP VE RAP AYNI RİTMDE BULUŞTU!..

Sehabe - Aydilge... POP VE RAP AYNI RİTMDE BULUŞTU!..

6 yıl aradan sonra aynı ritimlerde buluşan Sehabe ve Aydilge'nin ''Bir Ayda Unutursun'' isimli şarkısı reel ve hızlı yükselişine devam ediyor.

Ekim ayı başında tüm müzik platformlarında yayınlanan şarkılarıyla müzik listelerinde üst sıralara tırmanmaya devam eden Aydilge ve Sehabe, ''Sahtelikten uzak, yalansız ve dolansız, hilesiz-hurdasız dört milyona koşuyoruz. İyi müziğe hak ettiği değeri ve kıymeti veren tüm müzikseverlere teşekkür ediyoruz.

Gerçekler yerine tercihlerini yumurtadan yana kullanan herkese saygımız sonsuz. Herkesin kendi tercihi.'' ifadeleryle milyonluk izlenme rakamlarına adeta diss attı. Evrensel içerik platformu Youtube'un trend videoları arasında haftalardır ilk beşin içinde yer alan ''Bir Ayda Unutrusun''un başarısının tesadüf olmadığını dile getirerek yükselişlerinin devam edeceğini dile getiren ikili, aldıkları olumlu tepkilerinse kendilerini son derece mutlu ettiğini söylediler.

EMLAKÇI DEĞİL MÜZİSYENİM....  

Öte yandan haftalardır devam eden ''Mekanın Sahibi'' polemiklerinin tadının kaçtığını dile getiren Aydilge, ''Norm Ender'in şarkısını çok sevdim. Ritmi, aurası, enerjisi çok çok iyi bir parça ama bence bu konuyu haddinden fazla uzattık. Ben emlakçı değilim, müzisyenim. Olaya bu pencereden bakıyorum. Rahmetli Kayahan ustanında söylediği gibi; Kiracıyız bu dünyada... İyi insan olalım, kalp kırmayalım yeter. Gerisi bir şekile hallolur." ifadeleriyle rap dünyasına barış çağrısı yaptı.


2013 yılında 'Sen'' adlı düete de imza atan ve dönemi için rekor bir rakam olan 15 milyon izlenmeye ulaşarak farklı kitleleri aynı çatı altında toplamayı başarmışlaran ikili, yeni projeleriyle de kitleleri ayrıştırmayı değil, birleştirmeyi misyon edindiklerini söylemişlerdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.