Seksenler... GÜLDEN İLE AHMET'İN BÜYÜK SÜRPRİZİ!

Seksenler... GÜLDEN İLE AHMET'İN BÜYÜK SÜRPRİZİ!

TRT 1’in efsane dizisi Seksenler 20 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’da 227. bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

Başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun ve İlker Ayrık, Yasemin Çonka ve Ayşe Tolga’nın yer aldığı TRT 1’in efsane dizisi Seksenler 20 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’da yeni bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. Dizinin cumartesi akşamı yayınlanacak olan 227’nci bölümünde, Ahmet ve Gülden’den Büyük Sürpriz.

Seksenler 227’nci Bölümünde Neler Olacak?

Ahmet, Rukiye’nin yaptığı bebekleri satmış Rukiye’nin de bebeklerden elde ettiği karı getirmiştir. Rukiye hayatında ilk kez para kazanmanın heyecanıyla ne yapacağını bilemez.

Düğün hazırlıkları yapan Şahin, Almanya’dan para beklemektedir. Beklediği para bir türlü gelmeyince Fehmi’den borç isteyen Şahin’in imdadına Rukiye yetişir. Bu durum Fehmi’nin hoşuna gitmeyecektir.

Pastacı Sami emekli olacaktır ancak yıllardır bir gün bile ara vermeden çalıştığı için bu duruma alışamaz. Pastaneyi bir süreliğine Elvan ve Şahin’e emanet eder ve emekliliği denemeye çalışır.

Pastacı Sami çalışmadan durabilecek midir? Funda’nın mektup arkadaşı John Çınaraltı mahallesine gelir. John ile karşılaşan Çağatay’ı kıskançlık krizi sarar.

Butik Ali ve Dilek’i de evlilik heyecanı sarmıştır. Dilek yeni bir gelinlik giymek isterken, Nurten kendi eski gelinliğini Dilek’e verir. Dilek asla annesinin gelinliğini giymek istemez.

Öte yandan Gülden’in başta Ahmet olmak üzere, tüm ailesine büyük bir sürprizi vardır!

Senaryosunu Murat Aras ve Birol Güven’in kaleme aldığı, Bora Tekay’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Mint Yapım tarafından hazırlanan Seksenler, 20 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında olacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.