Selami Şahin - Aşkın Nur Yengi... İLK GECELERİNDE İZDİHAM YARATTILAR!

Selami Şahin - Aşkın Nur Yengi... İLK GECELERİNDE İZDİHAM YARATTILAR!

BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta, en güzel aşk şarkılarının bestecisi Selami Şahin ile Türk Pop Müziği’nin kadife sesli şarkıcısı Aşkın Nur Yengi yüzlerce konuğa müzik dolu saatler yaşattılar.

AŞKIN NUR YENGİ’DEN NOLTALJİ RÜZGARI!

Günay Restaurant’daki programda sahneye önce, Türk Pop Müziğinin güçlü ismi Aşkın Nur Yengi çıktı.

Programına 24 yıl önce çıkardığı ilk albümünden şarkılar okuyarak başlayan ünlü yorumcu, ardından sırasıyla ‘Serserim Benim’, ‘Ayrılmam’, ‘Dokunmak İstiyorum’, ‘Hadi Git’, ‘Samanyolu’, ‘Kaybolan Yıllar’, ‘İşte Öyle Bir Şey’ ve daha pek unutulmaz şarkıyı seslendirerek konuklara nostaljik dakikalar yaşattı.

askinnuryengi_gunay_ekim2015.jpg

Günay Restaurant’ta ki programı için özel hazırlattığı siyah derin dekolteli gece elbisesiyle göz dolduran Aşkın Nur Yengi, her programında olduğu gibi tek tek masaları dolaşarak hayranları ile birlikte hem şarkılarını seslendirdi hem de bol bol fotoğraf çektirdi.

BANA EN BÜYÜK ÖDÜL SİZSİNİZ!

Aşkın Nur Yengi’den sonra sahneye, en güzel aşk şarkılarının bestecisi ve yorumcusu Selami Şahin çıktı.

Selami Şahin’in  Günay'da1966 yılından beri yaptığı ve milyonların sevdiği şarkılarını tek tek seslendirdi. ‘’Senin Olmaya Geldim’’ isimli şarkısını da mikrofonsuz seslendirerek Günay’da ki konuklardan büyük alkış aldı.

Şarkı aralarında konuklar ile sohbet eden Şahin ‘’Yaptığım bütün besteleri,ilk bestemi bile benimle birlikte okuyorsunuz.. Bana en büyük ödül budur! Siz varsanız Selami Şahin var, hepinize çok teşekkür ederim..’’ diyerek Günay Restaurant’ta ki programını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.