Selami Şahin... HAYATI MÜZİKAL OLUYOR!..

Selami Şahin... HAYATI MÜZİKAL OLUYOR!..

Selami Şahin'in hayatlarımıza dokunduğu ölümsüz şarkıları, canlı orkestra ve güçlü oyuncu kadrosu eşliğinde Bir Selami Şahin Müzikali ' Seninle Başım Dertte ' ismi altında seyirci ile buluşacak.

İlk gösterimi 20 ve 21 Temmuz'da KüçükÇiftlik Park'ın mekan sponsorluğunda gerçekleşecek olan, başrollerinde Toprak Sağlam, Lider Şahin, Suna Keskin ve İsmail Düvenci gibi isimlerin yer aldığı müzikal, 80'li yılların rengarenk, eğlenceli ve bir o kadar romantik zamanlarını nostaljik sahneler ile birleştirerek izleyiciyi zamanda adeta bir yolculuğa çıkaracak. 

 

Annesinin şöhret yapma hayalleriyle şehir şehir dolaşarak şarkıcılık yapan Neriman karakterinin İstanbul'da çalıştığı mekanın taksi şoförü İbrahim ile aralarında yaşanan masum aşk hikayesinin anlatıldığı dönem müzikalinde, aşklarının önündeki aşılamaz engeller, İbrahim'in herkesten sakladığı sırrı ve Neriman'ın şöhret basamaklarını KüçükÇiftlik Gazinosu’da bir bir tırmanması 80'li yıllara özgü tarz ve tavırla, Selami Şahin şarkıları işlenerek anlatılıyor.

toprak-saglam-lider-sahin_muzikal_.jpg

Dönemin görkemli müzikallerine ve Yeşilçam filmlerine bir saygı niteliğinde değerlendirilebilecek olan Bir Selami Şahin Müzikali ' Seninle Başım Dertte ', Türkiye'de gerçekleştirilen en büyük prodüksiyon olmaya aday...

 

Yurt dışında da sayılı örneği bulunan Abba ve Queen gibi müzikallerin bir benzeri Türkiye'de ilk kez usta sanatçı Selami Şahin'in şarkıları için yapılıyor. Oyuncu kadrosunda Toprak Sağlam, Lider Şahin, Suna Keskin, İsmail Düvenci, Hakan Altıner, Burçin Bildik, Elhan Tok, Cenk Tunalı, Anıl Yülek, Öncil Aktarıcı yer alıyor. Tiyatro Kedi katkılarıyla Lider Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Damla Cercisoğlu'nun yaptığı müzikalin yazarı ise Yavuz Hakan Tok. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.