Selen Görgüzel... 'KEŞKE TEKRAR EVLENSELER!'

Selen Görgüzel... 'KEŞKE TEKRAR EVLENSELER!'

Hamdi Alkan ilk eşi Canan Hoşgör ve kızlarıyla önceki gün bir araya geldi. Zeynep Alkan aile fotoğraflarını paylaşıp “Yıllar sonra dördümüz bir araya geldik. Bu tablo ben ve kardeşim Ayşe için çok değerli. İyi ki varsınız ailem” dedi. Selen Görgüzel'den cevap gecikmedi.

Canan Hoşgör ile birlikteliğinden Zeynep ve Ayşe adında iki kızı bulunan 56 yaşındaki yönetmen, 2014 yılında oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel ile Roma'da nikâh masasına oturmuştu. İkili, Mart 2022'de tek celsede boşanmıştı.

Babası Hamdi Alkan, annesi Canan Hoşgör ve kardeşi Ayşe Alkan ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Zeynep Alkan'ın neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi.

'İYİ Kİ VARSINIZ AİLEM' 

İYİ Kİ VARSINIZ AİLEM

24 yaşındaki Alkan, kalp emojisiyle birlikte "Yıllar sonra dördümüz bir araya geldik. Bu tablo ben ve kardeşim için çok değerli. İyi ki varsınız ailem" mesajını yazdı.

POSTA’ya konuşan Selen Görgüzel "Sürekli bir araya geliyorlardı niye yıllar sonra dedi anlamadım."

'KEŞKE TEKRAR EVLENSELER' 

"Unuttu herhalde evde toplandıkları yemekleri... Keşke tekrar evlenseler ne güzel olur" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.