Selen Görgüzel... 'URLA'DA İNEK SAĞMAYA DEVAM ETSİN!'

Selen Görgüzel... 'URLA'DA İNEK SAĞMAYA DEVAM ETSİN!'

Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e, Aslı Zen'den "Sinirlerim bozuluyor. Kurban olayım neyse parası verelim söylemesin bu kızcağız" eleştirisi gelmişti. Önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıyan Görgüzel, ünlü şarkıcının olay yaratan sözlerine yanıt verdi.

Selen Görgüzel, önceki gün alışveriş merkezinde mağazaları dolaşırken görüntülendi. Gazetecileri görünce sohbet eden Görgüzel, "Yazı getirdim. Daha Bodrum'a gitmedim ama inşallah gideceğim.

Güzel çalışmalarımız var, ben çalışmaya devam ediyorum. O kadar iyiyiz ki, yeni şarkılarımız da geliyor" dedi.

"O KADAR PARASI VAR MIYMIŞ?"

Geçtiğimiz haftalarda bir televizyon programında Aslı Zen'in "Selen şarkı söylemesin. Parası neyse verelim" şeklindeki tepkisine yanıt veren Görgüzel, "Hadi muhattap olayım. Hadi yine iyi!

O kadar parası var mıymış? Kimsenin öyle bir şeye parası yetmez. 75 yaşına kadar çalışmayı planlıyorum. O yaşıma kadar çalışmamı baz alırsak, biraz da indirim yaparsak 100 milyon TL verirse söz bırakacağım.

Varsa o kadar parası bırakayım, keyif çatayım" şeklinde konuştu.

"KENDİMDEN EMİNİM"

"Ben ondan hayatım boyunca hiç şarkı istemedim" diyen Görgüzel, sözlerine şöyle devam etti:

Ben gerçekten iyi bir ses sanatçısı olduğumu düşünüyorum. Şarkıyı doğru söylüyorum. Oyunculuktan gelen diyaframımı ve sesimi doğru kullanabiliyorum, eğitimim var.

Bazen detone olabileceğiniz durumlar oluyor. Üç saate yakın performans sergileyip detone olmayan Beyonce olabilir. Onların da teknikleri var, ekipleri var manyak gibi işler yapıyorlar.

İleride bütçemi kuvvetlendirebildiğim zaman bu fark ortaya çıkacak. Bunlar işin fıtratında olan şeyler. Ben çok ciddiye almıyorum ve kendimden eminim.

"HADDİMİ BİLEN BİR İNSANIM"

Gazetecilerin "Sesinize güveniyorsunuz ama kitlenize de güveniyor musunuz? Açık hava konserleri yapmak ister misiniz?" sorusuna da cevap veren Görgüzel, "Ben haddimi bilen bir insanım, konser için de çok erken.

Bir konser alanını doldurmam için çok erken. Bu teklif bana gelse de kabul etmem. Ama bunun da zamanı var ve olacak. Gayet güzel çıktığım sahnelerde talep görüyorum" ifadelerini kullandı.

"URLA'DA İNEK SAĞMAYA DEVAM ETSİN"

Görgüzel, röportaj bitimi basın mensuplarına dönüp, Aslı Zen için “Urla’da inek sağmaya devam etsin” açıklamasını yaptı.

 

Kaynak:milliyet.com.tr / Hüseyin ALTUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.