Selen Uçer... ÖDÜLLÜ OYUNCUDAN YENİ SINGLE SÜRPRİZİ!

Selen Uçer... ÖDÜLLÜ OYUNCUDAN YENİ SINGLE SÜRPRİZİ!

Geçtiğimiz Anneler Günü’nde, kaybettiği annesine ithafen ‘Gecenin Öteki Yüzü’nü kendine özgü yorumlayan ve müzikseverlerin beğenisine sunan Selen Uçer, bugün yeni single’ı ‘Cennet’i çıkarıyor.

Usta yönetmen Ümit Ünal’ın son filmi ‘Aşk, Büyü, vs.’ ile kariyerindeki ödüllere yenilerini ekleyen ve son zamanlarda hem ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ hem de ‘Dilberay’daki performansıyla dikkat çeken başarılı oyuncu Selen Uçer, müzik çalışmalarına hız verdi.

Tolga Görsev’in prodüktörlüğünü üstlendiği ‘Cennet’, Tolga Görsev Music Production etiketiyle bugünden itibaren müzikseverlerle buluştu. 

Geçtiğimiz Anneler Günü’nde, kaybettiği annesine ithafen ‘Gecenin Öteki Yüzü’nü kendine özgü yorumlayan ve müzikseverlerin beğenisine sunan Uçer, bugün yeni single’ı ‘Cennet’i çıkarıyor. 

Söz ve bestesi Demirhan Baylan’a ait olan parçanın düzenlemesi Burak Erkul ve Tolga Görsev’in imzasını taşıyor.

Hem bir ayrılık hem de bir umut şarkısı olarak dikkat çekecek ve akustik versiyonu yayınlanacak olan ‘Cennet’, Tolga Görsev’in prodüktörlüğünde ve Tolga Görsev Music Production etiketiyle tüm platformlar üzerinden dinlenebilecek. 

Hayat verdiği her karakter ile tiyatro, televizyon ve sinemada unutulmaz performanslara imza atan ve yakın zamanda ‘Güle Güle Diva!’ ile yeniden tiyatroseverlerle, ‘Kara Tahta’ ile de televizyon seyircisiyle buluşacak olan Uçer’in sürprizleri bunlarla sınırlı kalmayacak. 

Başarılı oyuncu, meslektaşı Esra Dermancıoğlu'nun ‘Cennet’ şarkısına çekeceği kliple de uzun zaman müzik dünyasında konuşulacak. 

‘Cennet’ Künye:

Söz-Müzik     Demirhan Baylan

Seslendiren  Selen Uçer

Düzenleme   Burak Erkul, Tolga Görsev

Prodüktör     Tolga Görsev

Yapım            Tolga Görsev Music Production 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.