Selim Çaldıran... TATİL DİNLEMİYOR MESAM SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYOR!

Selim Çaldıran... TATİL DİNLEMİYOR MESAM SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYOR!

Türkiye'nin ilk müzik meslek birliği olan Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin (MESAM) 30 Haziran tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak seçimleri öncesi usta aranjör ve besteci Selim Çaldıran kolları sıvadı.

Tatil yaptığı Bodrum'da dahi boş durmayan ve yapılacak seçimlere hazırlanan Selim Çaldıran, işleri dolayısı ile seçime katılamayacak müzisyenlerin vekâletlerini almaya başladı. 

selimcaldiran-vekalet.jpg

Kendisinin de içinde bulunduğu müzik adamlarından oluşan bir ekiple MESAM’a yeni bir soluk kazandıracaklarını belirten Çaldıran, seçimler için “tatil filan dinlemeyip var güçleri ile çalıştıklarınını” söyledi.

Bu yıl oldukça çekişmeli geçen seçimlerde Değişim ve Adalet Grubu adı altında başkanlık için yarışan Selim Çaldıran’ın dışında üyeler arasında Suat Suna, Fuat Güner gibi ünlü müzisyenler bulunuyor.

Bodrum'da  sahne alan ve seçime  katılamayacak  olan Bora Gencer'i seçimde temsil etmek için vekalet alan Selim Çaldıran,  MESAM seçimlerinde  seçileceklerine gönülden inandığını söyledi.

Bu seçimle  MESAM'da çok köklü değişikliklerin olacağına inandığını belirten Selim Çaldıran,  MESAM üyeleri arasında farkındalığın arttığını ve kaosun bittiği saydam günlerin kendileriyle birlikte geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.