Selin Ciğerci-Deniz Akkaya... HAPİS KARARI ÇIKTI!

Selin Ciğerci-Deniz Akkaya... HAPİS KARARI ÇIKTI!

Selin Ciğerci, ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı magazin programına konuk olan ve hakkında fuhuş göndermesi yapan Deniz Akkaya’ya avukatı aracılığıyla dava açmıştı. Ciğerci’nin avukatı Şeyda Yıldırım tarafından açılan dava sonuçlandı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, “Söylemezsem Olmaz” adlı programda kendisini ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan iftira niteliğinde açıklamalar yaptığı gerekçesiyle manken Deniz Akkaya’ya dava açmıştı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açılan davanın dilekçesinde, Ciğerci’nin avukatı Şeyda Yıldırım şu iddialarda bulunmuştu: “Selin Ciğerci, maalesef korkunç bir saldırıya maruz kalmıştır.

KORUNMA TALEP ETMİŞTİ

Daha önce de gerek Gökhan Çıra ile olan evliliğiyle, gerekse cinsiyet değiştirme ve anne olamaması ile ilgili Deniz Akkaya tarafından basın yoluyla saldırıya maruz kalan Selin Ciğerci, 3 ay korunma talep etmişti.

Ancak Deniz Akkaya, bu programdaki konuşmalarıyla tedbir kararını ihlal etmiş ve kendisi hakkında zorlama hapsi talebinde bulunulmuştur.

Davalıların Selin Ciğerci’yi hedef alan, haksız ve hukuka aykırı sarf ettiği küçültücü, incitici, aşağılayıcı açıklamaları nedeniyle 500 bin lira manevi tazminata hükmedilmesini talep ediyoruz.”

FUHUŞ GÖNDERMESİ YAPMIŞTI

Mahkemenin verdiği tedbir kararını hiçe sayan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'ye, "Senin çocuğun olamaz" deyip sosyal medya üzerinden fuhuş göndermesi yapmıştı. 

DENİZ AKKAYA'YA HAPİS ŞOKU!

Selin Ciğerci, avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla 6284 sayılı kanuna muhalefet iddiasıyla Deniz Akkaya'ya dava açmıştı. O dava sonuçlandı. Tedbir kararlarını ihlal ettiği gerekçesiyle Deniz Akkaya’ya 3 gün zorlama hapsine çarptırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.