Selin Ciğerci...KINASI YAKILDI!

Selin Ciğerci...KINASI YAKILDI!

28 Ekim'de Gökhan Çıra ile dünyaevine girecek olan Selin Ciğerci kına gecesi yaptı. Kına gecesine birçok ünlü isim katıldı.

Geçtiğimiz günlerde düğün ve kınasına katılamayacak arkadaşları ile birlikte gelin hamamı organize eden Ciğerci, dün ise kına gecesi yaptı.

Bir otelde düzenlenen geceye Demet Akalın, Buse Varol, Işın Karaca, Aslı Hünel, Esra Balamir, Çağla ve birçok ünlü isim katıldı.

ÜNLÜ İSİMLER SAHNEYE ÇIKTI

Gecede Demet Akalın, Işın Karaca ve Aslı Hünel sahneye çıkarak şarkı söyledi.

Gökhan Çıra, geceden fotoğrafları sosyal medya hesabından, şu not ile yayınladı:
"SELİN ÇIRA' OLMANA 6 GÜN KALDI"

Benim dünyalar güzelim bugün o kadar güzeldin, melekler kadar temiz, beyazdın... İyi ki o gün karşıma çıktın ve devamında benim oldun.
Allah'ıma hep şükrettim seni benden almasın diye. Ben seninle evleneceğimi sana ilk gün dedim, 'Sen benim alın yazımsın' dedim.
Bak dediğim oldu şimdi. Hoş geldin hayatıma sultanım ve sadece 6 gün kaldı o büyük güne, 'Ölene kadar evet!' diye bağırmaya ve en önemlisi Selin Çıra olmana...
"ERKEK TARAFI OLARAK GÖREVİMİZİ YAPTIK"
gokhancira_kina.jpg

Seni çok seviyorum canım eşim ve unutmayın siz bizi kötüledikçe biz daha güçlü oluyoruz, daha çok sarılıyoruz.
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Bu arada bugün buraya gelen, gelemeyen kalbi bizimle olan herkese çok teşekkür ederiz.
Hepinizin ayağına sağlık. İnşallah düğünde görüşmek üzere. Biz erkek tarafı olarak görevimizi yaptık. Geldik, kınayı bastık. Ayaklarınıza sağlık yanımda olduğunuz için adamlar..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.