SELÜLİTTEN KURTULMANIN YOLLARI !..

SELÜLİTTEN KURTULMANIN YOLLARI !..

Türkiye'de ilk kez uygulanan "skleroterapi" tedavisi ile selülit sorunu artık tamamen ortadan kalkıyor. "Skleroterapi" tedavisi bir çeşit köpük tedavisidir.

Kadınlar, selülitlerden dolayı istedikleri gibi giyinemiyor, giyim tarzlarını değiştirmek zorunda kalıyor ve psikolojik açıdan olumsuz etkileniyorlar.

Varis tedavilerinde de uygulanan skleroterapi tedavisi ile selülitler artık tamamen ortadan kalkacak ve kadınlar artık pürüzsüz bir cilde kavuşacaklardır.

Selülit aslında sadece estetik bir sorun olarak algılanmamalıdır. Uzmanlar selülitin, derinin alt tabakasında oluştuğunu belirterek, genişleyen yağ hücrelerinden ötürü vücutta fazla su tutulmaya başlanır ve dolaşım zayıflar. Bu yüzden de dokulara daha az oksijen gidince dokular elastikiyetini kaybeder ve cilt üstünde pütürlü bir görünüm oluşur. İşte bu pütürlü, portakal kabuğu görünümüne selülit denmektedir.

Skleroterapinin uygulandığı hastalarda tedavi sonrasındaki izlenimler şöyledir: Köpük tedavisi uygulanan hastaların birçoğu bu tedaviden önce kozmetik ürünleri, diyet programlarını denemişler fakat hiçbirinin sonucunda olumlu bir sonuca kavuşamamışlardır. Fakat skleroterapi yöntemi ile karşılaştıktan sonra selülit problemlerinde kurtularak sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde kavuşmuşlardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.