Sema Aydemir... 'ZENGİN KOCA PEŞİNDE KOŞMUYORUM!'

Sema Aydemir... 'ZENGİN KOCA PEŞİNDE KOŞMUYORUM!'

Survivor Panoroma'nın yorumcularından milli atlet Sema Aydemir, kendisine gelen o yorumlara isyan etti. Sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaşan Aydemir'e takipçilerinden gelen yorumlara sert bir dille isyan etti. Aydemir, 'hangi sıfatla hayatıma karışıyorsunuz' ifadelerini kullandı.

Olimpiyat atleti Sema Aydemir, geçtiğimiz yıllarda fenomen yarışma Survivor'a katılarak büyü kitleler tarafından tanınmaya başladı. Son olarak Survivor Panaroma'nın sunuculuk koltuğunda oturması ile ekranlarda boy gösteren Sema Aydemir, sosyal medya hesabından son paylaşımına yapılan yorumlara sessiz kalamadı. Aydemir, anneliğine laf edilen o yorumlara ateş püskürdü...

Sema Aydemir anneliğine laf edilen o yorumlara sessiz kalamadı!

2012 Londra Olimpiyatları'nda milli takımda yer alan Sema Aydemir, 2017 yılında Survivor'a katılarak büyük kitleler tarafından tanınmaya başlandı.

35 yaşındaki ünlü atlet, yarışmadan sonra TV8 ekranlarında Suvivor Panaroma ve ekstranın sunuculuk koltuğunda yer aldı.

O YORUMLARA SİTEM ETTİ

Uzun süre ekranlarda boy gösteren Aydemir, sosyal medyada da aktif bir kullanıcı olan Aydemir, son paylaşımı ile dikkat çekti.

BİKİNİLİ POZU OLAY OLDU

BİKİNİLİ POZU OLAY OLDU

35 yaşındaki ünlü sporcu, İnstagram hesabından yayınladığı bikinili pozuna gelen yorumlara sessiz kalamadı.

ANNELİĞİNE LAF ETTİRMEDİ

ANNELİĞİNE LAF ETTİRMEDİ

Anneliğine ve giyim tarzına laf eden internet kullanıcılarına sert bir dille yaptığı açıklamada, çalışıyorum kazanıyorum zengin koca peşinde dolaşmıyorum diyen Aydemir, "mayoda giyerim, bikinide o da Aliço'nun izin verdiklerinden seçiyorum başka kimsede hayatıma karışamaz "diyerek tepki gösterdi.

"BOYUMDAN BÜYÜK OĞLUM"

Boyun kadar oğlun var, ne biçim annesin şeklinde gelen o yoruma bir düzeltme yapan Aydemir, "Boyun kadar değil, boyumdan büyük oğlum var. Onu bugünlere getirmek kolay olmadı" ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.