Semih Saygıner... BU RAKİP ONU ÇOK ZORLADI!

Semih Saygıner... BU RAKİP ONU ÇOK ZORLADI!

Semih Saygıner 7 yaşındaki bir çocuk hayranı `Zorlu` geçen maç gerçekleştirdi.

24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarında Japon Devi Toto ve Almanya'nın köklü markalarından Keramag'a ait 4 Bambini çocuk ürünlerinin lansmanı gerçekleşti.

Jennifer Lopez, Will Smith .Leonardo Di Caprio . Cameron Diaz gibi ünlülerin kullandığı, Madonna'nın 2005 Japonya gezisinde tanışıp beğenisini ifade ettiği Toto markası hi-tech vitrifiye ürünleri ile bilinmektedir.

Advance Design tarafından 2015 Unicera'da sergilenen ürünlerin lansmanında dünya şampyonu bilardo oyuncumuz Semih Saygıner yer aldı.

Toto'nun sabun, yıkama ve el kurutma özelliklerini tek bir ünitede birleştiren 3in1 Basin isimli lavaboda ellerini yıkayan ve yeni model akıllı tuvaletler hakkında bilgi alan Semih Saygıner standta bir de süpriz ile karşılaştı.

7 yaşındaki bir çocuk hayranı kendisini minyatür bilardo masası başında beklemekteydi. Kendisine yapılan karşılaşma teklifini geri çevirmeyen ve rakibine keyifli dakikalar yaşatan Semih Saygıner "zorlu" geçen maçı tamamladıktan sonra ziyaretçiler için özel hazırlanmış bilardo toplarını imzalayıp, sevenleri ile fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.