Semih Saygıner - Rıdvan Dilmen... İKİ EFSANE MAÇ YAPARSA!

Semih Saygıner - Rıdvan Dilmen... İKİ EFSANE MAÇ YAPARSA!

Futbol sahalarının efsanevi yıldızı Rıdvan Dilmen ile bilardonun dünya şampiyonu Semih Saygıner ayak bilardosu maçında karşı karşıya geldi. Eğlenceli geçen maçın sonunda kazanan dostluk oldu

 Futbol mu yoksa bilardo mu soruları arasında oynanan ve Türkçe karşılığı ‘Ayak Bilardosu’ olan ‘BilliardGoal’ etkinliğinde Rıdvan Dilmen ve Semih Saygıner çok özel bir maça imza attı.

Semih Saygıner “Türk insanı hem futbola hem bilardoya aşina”

Semih Saygıner maç öncesinde “Rıdvan’ı ancak taktik kullanarak yenebilirim. Ben ıstakada iyiyim, Rıdvan ayak topunda iyi, gözüm korkarak maça çıkacağım” dedi. Türk insanının hem futbola hem bilardoya aşina olduğunu söyleyen Saygıner bu nedenle ayak bilardosunun çok sevileceğini aktardı.

“Dostluk kazandı”

Çekişmeli geçen maçta ilk seti Rıdvan Dilmen kazandı. İkinci setin galibi ise Semih Saygıner oldu. Her dakikası heyecanlı geçen maçın son setinde, Dilmen ve Saygıner “Birer set kazandık, son setten anlaşarak çekiliyoruz, Babalar Günü’nde dostluk kazansın” dedi. Usta oyuncular maç sonrasında sevenlerine imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.

Turnuva Şampiyonu Barcelona’ya gidiyor!

BilliardGoal adıyla Palladium Ataşehir AVM’de bir hafta boyunca gerçekleştirilen ‘Ayak Bilardosu’ turnuvasının finali Babalar Günü’nde yapıldı. Şampiyon babaya Palladium Ataşehir AVM’nin büyük ödülü, Palladium Ataşehir AVM Müdürü Ayşen Yerşen, Rıdvan Dilmen ve Semih Saygıner tarafından verildi. Turnuvanın galibi baba Barcelona ile muhteşem bir gün geçirecek. Dilediği bir kişi ile birlikte Real Madrid deplasmanına Barcelona takımının özel jetiyle uçacak ve yine takımın özel locasından El Clasico heyecanını doyasıya yaşayacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.