Semra San... "PLAYBOY PARASI DEĞİL ALIN TERİM!"

Semra San... "PLAYBOY PARASI DEĞİL ALIN TERİM!"

Gündüzleri eczanede çalışıp, hafta sonları da eğlence yerlerinde sahne alan Semra San, eczacılıktan alın terimle kazandığım paramı müziğe yatırıyorum dedi.

Yaşamını Almanya'da sürdüren gurbetçi pop sanatçımız Semra San, aynı zamanda yurt dışında eczacı olarak çalışıyor. Gündüzleri eczanede çalışıp, hafta sonları da eğlence yerlerinde sahne alan Semra San, ''Pas Pas' 'isimli yeni albümünü çok yakında müzikseverlere sunacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Yeni albümünü güçlükler içerisinde yaptığını söylerken eczacılıktan alın terimle kazandığım paramı müziğe yatırıyorum dedi.Artık müzik yapımcılarının kalmadığını ve müziğe sanatçıların sahip çıktığını söyleyen Semra San,kendi işimin patronu olmak benim için ayrı bir övünç kaynağı dedi.

Birçok sanatçı adayının, playboy denilen kişilerin prodüktörlüğünde albüm yaptığını gözlemliyorum ve bunun büyük kandırmaca ve kendini kullandırmaktan öte bir durum olmadığını düşünüyorum dedi.

Playboyların müzik adına bir şeyler yapmak isteyen güzel kızları reklam aracı olarak kullandığını da sözlerine ekledi.Önümüzdeki günlerde son dönemin en iddialı pop müzik tarzındaki albümü çıkaracağını söyleyen Semra San, şarkılarımla yaza damgamı vuracağım dedi.''Pas Pas'' isimli albümünü zorluklar içerisinde yapmasına rağmen benim bu albüm gurur kaynağım, playboy parasıyla değil,alın terimle yaptım dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.