Sen Anlat Karadeniz... AŞK ENGEL TANIMIYOR!

Sen Anlat Karadeniz... AŞK ENGEL TANIMIYOR!

Şiddete boyun eğmeyen bir kadının hikayesi Sen Anlat Karadeniz 18 Nisan Çarşamba günü saat 20.00'de 13. bölümüyle ATV ekranlarında...

 
13. bölüm özeti:
Vedat, sistemli bir biçimde, tüm silahlarıyla Nefes’in üzerine gelmeye devam etmektedir. Berrak’tan sonra şimdi de Nefes’in karşısına babasını çıkarmıştır.
Babasıyla tam da velayet mahkemesi sabahı karşılaşmak, Nefes’i çok sarsar ve kanında ilacın, ruhunda babasının zehriyle ilk duruşmaya çıkmak zorunda kalır.
Üstüne bir de babasının bütün köye Nefes’in nikahlı kocasını bırakıp Tahir’e kaçtığını söylemesi, sadece Nefes’in değil ona destek olan insanların da zor duruma düşmesine neden olur.
Yiğit de, bu zor durumdan nasibini alır ve çocuk kalbiyle annesinden ayrılma ihtimaliyle başa çıkmaya çalışır.
 
Vedat, hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir.
 
Ama Vedat’ın anlayamadığı bir şey vardır; inanç. Nefes’in yolculuğu çok zor bir yolculuktur ama Nefes ve onun yoluna başını koyan Tahir birbirlerine inanmaktadırlar. 
 
Tahir, geçmişte Nefes’in yüreğinde açtığı yarayı, bu sefer başkalarının açtığı yarayı inancıyla iyileştirerek telafi edecektir.
Deli Tahir’in akıllıca bir hamlesi, Nefes’i, bu zor yoldaki en önemli engellerden birinden kurtarır.
 
Ama aynı Tahir’in Nefes’le Yiğit için yaptığı bir delilik, hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkıp onları çok zor duruma sokacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.