Şenay Gürler - Semih Saygıner... 10 YILLIK AŞKLARINI ANLATTILAR!

Şenay Gürler - Semih Saygıner... 10 YILLIK AŞKLARINI ANLATTILAR!

On yıldır beraber olan Şenay Gürler ve Semih Saygıner çifti aşklarını gazeteci Sibel Arna’ya anlattı. “Ne Olursan Ol Rahat Ol” programına katılan çift spor salonunda tanışan çift, mutlu ilişkinin sırlarını verdi.

Zorunda kalacakları bir durum olmadıkça evlenmeyi düşünmeyen çiftin boş zamanlarında yapmayı en sevdikleri şey, Şenay Gürler’in torunu ile vakit geçirmek. 

TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL KADINLARINDAN BİRİ İLE BERABERİM 

Semih Saygıner: Şimdi eğer oturup doğru konuşalım ben Türkiye’nin en güzel kadınlarından biriyle beraberim. Sadece fiziki olarak kastetmiyorum, insani olarak da baktığımızda Şenay çok güzel bir kadın. Zaten kendisini uzaktan da beğeniyordum.  Ama yakından daha güzelmiş. 

Şenay Gürler. Biz bir spor salonunda tanıştık aslında. Ve ilişki tanıştıktan bir yıl sonra başladı, çünkü o ara ben Adana’ya dizi çekmeye gittim. Döndüğümde onu eve bir lazanya partisine davet ettim. Geliş o geliş. 

Semih Saygıner: İlk gece lazanya partisinden herkes gidince Şenay bana “sen de gitsene” dedi ben d “trafik var” dedim ve kaldım. 

Yakınlaştı sahneleri kıskanmıyorum

Semih Saygıner: Kıskançlık en ilkel sevgi gösterisidir. Bu gösterinin bir parçası olmamaya çalışıyoruz. Ben onu tanıdığım da oyuncuydu dizilerde oynuyordu şimdi de devam edecek ben onu alıp kapatacak mıyım? Yakınlaştığı sahneler oluyor “kim bu adam” demem kadar saçma bir şey olabilir mi? 

Ya da o yurtdışı turnuvalarına gitmemi diyecek. Ben Şenay’ı tanıdığımda da oyuncuydu tabii ki işine devam edecek. Ben de ona hayran olmaya devam edeceğim. 

Herkese ben çocuk değil direk torun yapacağım derdim oldu 

Semih Saygıner: Şenay ilk tanıştığımızda “biliyor musun Semih benim torunum var” dedi. Dedim “ne önemi var ben sana aşığım”.

Bir de yakın arkadaşlarım bana sürekli oğlum bir çocuk yap diyorlardı. Ben de onlara “oğlum ben direk torun yapacağım” diyordum. Oldu. Bu hayatta ne dileyeciğine çok dikkat edeceksin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.