Şener Şen... 14 YIL ARADAN SONRA YENİDEN TİYATRO  SAHNESİNDE!..

Şener Şen... 14 YIL ARADAN SONRA YENİDEN TİYATRO SAHNESİNDE!..

Büyük usta Şener Şen, 14 yıl boyunca ara verdiği tiyatro sahnesine, 40 yıl önce ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı Türk Tiyatrosu’nun ölümsüz klasiklerinden Zengin Mutfağı ile döndü.

Oyunu Emel Sayın, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz gibi sanat ve iş dünyasından seyirciler izledi.

Şener Şen, 40 yıl önce ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı, Türk Tiyatrosu’nun ölümsüz klasiklerinden Zengin Mutfağı oyunuyla yeniden tiyatro sahnesine geri döndü.

Anadolu Efes’in katkılarıyla sahnelen oyunun DasDas’ın Metropol İstanbul’da yeni açılan mekanında gerçekleşen prömiyerine Emel Sayın, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Defne Samyeli, Ozan Güven, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Bergüzar Korel, Hülya Darcan, Tuncay Özilhan, Gupse Özay, Dilan Çiçek Deniz, Büşra Develi, Seda Bakan, Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar, Osman Sonant, Mert ve İdil Fırat, Harun Tekin, Melisa Sözen, Koray Candemir, Didem Balçın, Yiğit Kirazcı, Hazal Türesan, Timur Savcı, Türkan Derya, Gül Oğuz, Mirgün Cabas ve Tuna Kiremitçi gibi sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

 

Vasıf Öngören’in yazdığı hiciv dolu, eğlenceli oyunda 40 yıl önce aşçı Lütfü Usta ile seyirci karşısına çıkan Şen, yine aynı karaktere hayat vererek başrolü üstlenirken usta oyuncuya Kutay Sandıkçı, Gizem Ergün, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan gibi genç isimler sahnede eşlik ediyor.

 

2 perdeden oluşan oyunun sonunda Şener Şen ve ekibi dakikalarca ayakta alkışlandı. 

Prömiyer ile birlikte DasDas’ın yeni mekanının resmi açılışının da gerçekleştiği gecede oyundan sonra misafirler Türkiye’de etnik müzik öncülerinden Majnoon’un müzikleriyle keyifli dakikalar geçirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.