Serdar Ortaç...''YARIŞTA İKİNCİ OLDU SAHİBİNE 18 BİN LİRA KAZANDIRDI!''

Serdar Ortaç...''YARIŞTA İKİNCİ OLDU SAHİBİNE 18 BİN LİRA KAZANDIRDI!''

Serdar Ortaç'ın sahibi olduğu Lunar isimli İngiliz tayı, girdiği yarışı ikinci olarak bitirdi ve ünlü şarkıcıya 18 bin lira kazandırdı.

 

serdar1.gif

Eşi Chloe Loughnan ile bir süredir  Amerika'da bulunan ve burada bir de ev sahibi olan  Serdar Ortaç, sahibi olduğu at sayesinde para kazandı.

18 BİN LİRAYI CEBE İNDİRDİ

Geçtiğimiz ay İlkay Kantarmacı tarafından hediye edilen 200 bin dolar (yaklaşık 800 bin lira) değerindeki İngiliz tayı, önceki gün ABD'deki Parx Racing Hipodromu'nda koştu. Adını 'Karabiber' koymayı planladığı tayını da yarışlar için hazırlayan  Serdar Ortaç, 'Lunar  Rover' adlı atı birinci gelseydi 24 bin dolar (96 bin lira) alacaktı. Ancak Ortaç, ikincilik sonunda 18 bin lira kazandı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Serdar Ortaç elde ettiği ikinciliği sosyal medya hesabından paylaştığı; "Amerika'da atımız Lunar bugün yarışa çıktı ve ikinci oldu. Teşekkürler Kantarmacı kardeşler" notuyla duyurdu.

İşte  Serdar Ortaç'ın antrenörü aracılığıyla yaptığı o paylaşımı;

 

 

#GPRepost,#reposter,#notetag @ilkay_kantarmaci via @GPRepostApp ======> @ilkay_kantarmaci:Bugun Amerika Parx Racing hipodromunda Turk Pop muziginin Krali Serdar Ortac ve Kantarmaci Racing LLC ortakligi ile Kosan antrenorlugunu Mertkan Kantarmacinin ustlendigi Lunar Rover isimli atimiz jokeyi Herbert Martinez ile mukemmel Bir yaris kosup ikincilik elde etmistir.Serdar Ortac abim sahnelerden sonra yaris pistlerinde de adindan sikca bahsettirecektir.Bu kadar ozel insanlarin bulustugu yarisciligin arenasi olan Amerika gibi bi yerde o buyuk ekranda Serdar Ortac ismini gormek bile inanilmaz gurur verici biseydi.Harika Bir baslangic oldu yarisin videosu Antrenor ve Jokeyin yaris sonrasi gorusleri videolarini sizlerle paylasacagim Tebrikler Kantarmaci Racing,Tebrikler @serdarsortac

Serdar Ortaç (@serdarsortac)'in paylaştığı bir gönderi (8 Nis 2017, 14:42 PDT)

 

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.