Seren Serengil... ESRA BALAMİR'E ZORLAMA HAPSİ KARARI!

Seren Serengil... ESRA BALAMİR'E ZORLAMA HAPSİ KARARI!

Gülben Ergen'in üç ay önce aldırdığı karar neticesinde 3 gün hapis yatan ve bu yüzden magazin basınında defalarca mağduriyetini dile getirerek kendisine haksızlık yapıldığını vurgulayan Seren Serengil, aynı şeyi Esra Balamir için yaptı.

Bilindiği üzere Seren Serengil, mahkeme kararına uymayıp Gülben Ergen aleyhine konuşmaya devam edince 3 gün hapis yatmıştı. 

Seren Serengil aynı kararı Esra Balamir için aldırdı.

Seren Serengil, avukatı Ersoy Akdemir aracılığıyla, Flash TV ekranlarında yayınlanan 'Bunu da Konuşmak Lazım' programında kendisiyle ilgili yorum yaparak tehdit ettikleri, şiddet ve korkuya yönelik söz ve davranışlarda bulundukları iddiasıyla Esra Balamir ve Murat Övünç hakkında tedbir kararı verilmesini talep etti.

Anadolu 11. Aile Mahkemesi, talebi değerlendirerek 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine dair kanun uyarınca şiddet mağduru Seren Serengil'in korunma altına alınmasına karar verdi. Murat Övünç ve Esra Balamirhakkında 6 ay süreyle uzaklaştırma kararı verdi.

Mahkeme kararında Esra Balamir ve Murat Övünç'ün şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, mağdurun bulunduğu konut, okul ya da yerine yaklaşmamasına, iletişim araçları ile veya sair surette rahatsız etmemesine hükmetti.

Esra Balamir ve Murat Övünç mahkemenin uzaklaştırma kararına uymazsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi yatacak.
esrabalamir_karar1.jpgesrabalamir_karar2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.