Seren Serengil... SAF DEĞİŞTİRDİ, DENİZ UĞUR'DAN ÖZÜR DİLEDİ!

Seren Serengil... SAF DEĞİŞTİRDİ, DENİZ UĞUR'DAN ÖZÜR DİLEDİ!

Eski eşler Deniz Uğur ile Reha Muhtar'ın velayet çekişmesi çok konuşulmuştu. Ünlü isim Seren Serengil, Reha Muhtar'ı mahkemede yalnız bırakmamış onun için 'dünyanın en iyi babası' demişti. Reha Muhtar'a destek veren Seren Serengil dönüş yaptı. Seren Serengil'in son paylaşımı, "Reha Muhtar'la Seren Serengil'in araları açıldı" yorumlarına neden oldu.

Geçtiğimiz yıl oyuncu Deniz Uğur, çocuklarının babası Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayette bulunmuştu.

Mina'nın velayeti 2 ay süreyle Uğur'a verilmiş, Poyraz ise Muhtar'da kalmıştı.

Son olarak oyuncu Deniz Uğur, Reha Muhtar'dan olan ikiz çocuklarının velayetinin sürekli olarak kendisine verilmesi için dava açmıştı.

Deniz Uğur, şiddet iddialarının yanı sıra Reha Muhtar ile ilgili ciddi açıklamalarda bulunmuştu.

Uğur, çocukların can güvenliği için velayetlerinin kendisine verilmesini talep etmişti.

Görüşmeleri tehlikeli

Uğur, Muhtar'ın akli melekelerinin yerinde olmadığını, tanıkların anlatımına göre intihar eğilimi olduğunu öne sürmüştü.

Cezai ehliyetinin olup olmadığı incelenmeden çocukların babalarıyla yalnız görüşmelerinin tehlikeli olduğunu belirten oyuncu, Muhtar'ın sağlık kuruluşuna sevk edilmesi talep etmişti.

Geçtiğimiz yıl magazin gündemi haftalarca eski eşler Deniz Uğur ile Reha Muhtar'ın velayet çekişmesini konuşmuştu.

Daha önce kızı Mina Deniz'in kendisine attığı şiddet gördüğüne dair mesajları yayınlayan Deniz Uğur'dan sonrasında dehşete düşüren ses kayıtları gelmişti.

"Dünyanın en iyi babası" demişti

Çocukları için eski eşi Reha Muhtar'a karşı mücadele eden Deniz Uğur zor günlerin ardından kızının geçici velayetini almayı başarmıştı.

Mahkemede Reha Muhtar'ı yalnız bırakmayan Seren Serengil, Muhtar için "Dünyanın en iyi babası" demişti...

Sosyal medyada ses kayıtlarına rağmen Reha Muhtar'a destek veren Seren Serengil'e tepki yağmıştı.

"Yanılmışım"

Aylar sonra Seren Serengil adeta günah çıkardı. Seren Serengil, Deniz Uğur ile samimi karesini paylaşarak "Yanılmışım, Deniz Uğur'a özür borçluyum" dedi.

Serengil paylaşımında şu sözlere yer verdi: Bazen yanılıyoruz...
Sevdiklerimize inanıyoruz.. Yanılgılar ve sanrılar orada başlıyor...

Duruşu doğru insanlar sevdiklerinin sevdiklerini severler, sevmediklerini sevmez kötü derlerse kötüdür...

Ben hep bunun doğru olduğuna inandım. Bana anlatılanın doğru olduğunu zannettim sağlamasını yapmaya gerek duymadan bu melek kalbi kırdım.

Ona bir özür borçluyum. Ne güzel bir kalp, ne güzel bir anne yaşaya yaşaya, şahit ola ola gördüm...

Poyraz'ı başta babası istediği için yalnız bırakmamaya çalıştım zor bir süreçten geçiyordu.

Anne baba ayrılığı, boşanma süreçlerini iyi biliyorum ve en az hasar alarak bu süreci tamamlaması için 8 aydır ablası olarak elimden geleni yapmaya çalıştım.

Ama bu sefer anne kötü bildi halbuki ben sadece Poyraz'ın tarafıydım. Böyle olmalıydım.. Onun iyiliği için ne olması gerekiyorsa o olmalıydı.

Yasadığım, tecrübe ettiklerim, bugün durduğum yerin olması gerektiği yer olduğunu gösterdi artık Deniz'in de izniyle Poyraz'ı görebiliyorum biz olanları onarmayı, sevmeyi, sevilmeyi ve Poyraz'a iyi geleni seçtik ve gerçekten bunu isteyen herkes aynı yolda buluşmalıdır. Sevgi yolunda...

Reha Muhtar'ı sık sık ziyarete giden Seren Serengil'in, Reha Muhtar ile arasının neden açıldığı merak konusu olurken sosyal medyada da bu dönüşe yorum yağdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.