Seren - Yaşar İpek... 'BORÇ' AÇIKLAMASI!

Seren - Yaşar İpek... 'BORÇ' AÇIKLAMASI!

Balayını mavi tur yaparak geçiren Seren Serengil İpek ile Yaşar İpek çiftinin, 20 bin TL tutan tur ücretinin 7 bin TL’sini ödemediği iddia edildi.

Seren Serengil İpek ile Yaşar İpek çifti, yazı borçla kapattı!

Akşam'da yer alan habere göre; Mayıs ayında nikâh masasına oturan ünlü çift, balayı olarak Ege kıyılarını seçti.

Ünlü çift, yaklaşık iki ay boyunca mavi tura çıkarak denizin keyfini sürdü. Ancak İpek çifti için ilginç bir iddia ortaya atıldı.

O dönemde mutluluklarını sosyal medya hesabından yayımlayarak dosta düşmana nispet yapan ünlü çiftin mavi tur kaptanı, ikilinin kendisine borçları olduğunu sektörde konuşmaya başladı.

20 bin TL tutan tur ücretinin 13 bin TL’sini ödeyen Yaşar çiftinin, kalan 7 bin TL’yi yaklaşık 4 aydır vermediği ortaya çıktı.

Kaptanın birçok kez alacağıyla ilgili konuştuğu İpek’in sürekli ödeyeceğini belirtip henüz para göndermediği iddia edildi.

O İDDİAYA YANIT GELDİ

Çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Seren Serengil İpek, gazeteye dava açtığını belirterek şunları söyledi:

"Benimle uğraşan zavallı bir grup var ya devamlı hakkımızda böyle komik haberler yaptırıyorlar. Şimdi de tekneyle tatile gitmişiz oradan 7 milyar kalmış onu Yaşar ödeyeceğim deyip ödemiyormuş.

Gittiğim yer belli, gittiğim tarih belli, kaldığım tekne şirketinin açıklaması da bu. Keşke herkes bizim kadar para harcamayı para ödemeyi bilse.

Bugün tamamen iftira olan tekne tatili paralarını eksik ödediler haberine 100 milyarlık dava açıyoruz.

Siz bizim tatillerde harcadığımız paralarla 1+1 stüdyo daire alırdınız. Bu tür tekne kiralama şirketleri paralarını almadan, sözleşme yapmadan sana tekne vermezler öğrenin biraz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.