Serenay Aktaş... İMZA GÜNÜNDE SEVGİ SELİ!

Serenay Aktaş... İMZA GÜNÜNDE SEVGİ SELİ!

Futbolcu ve oyuncu Serenay Aktaş Starcity AVM’de duzenlenen futbol workshop’u için seçilen 5 şanşlı hayranı ile bir araya geldi.

Workshopta sorulan soruları cevaplayan Serenay Aktaş 5 şansli hayranina futbol topu imzalayarak, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sonrasında kendisi için düzenlenen imza günü etkinliğine katıldı.

 

Önümüzdeki sezon reyting rekorları kıran  Kocamın Ailesi adlı dizide oynucak olan Serenay Aktaş sahneye dizideki Karekteri Miray olarak çağrıldı. Dizideki karakteri Miray gibi giyinerek ters taktığı şapkasıyla sahneye çıkan Aktaş binlerce kişinin Serenay Sen Aşksın, Ailemizin kızı Serenay tezahüratların arasında imza gününe başladı. Ünlü oyuncu Serenay Aktaş'a en büyük sürpriz dizideki Gülay karakteri olarak kardeşini canlandıran Buse Arslan yaptı.

Sürpriz bir şekilde Aktaş'ın imza gününe baskın yapan Arslan ile Aktaş'ın arasındaki diyalog ilgi çekti. Bir çok pankartla sevgi gösterisi yapan hayranlarının açtığı Ne Beren Ne Tuğba Ne Hürrem Tek Aşk Sen ve Annem için pankartı  açıldığı dakika Starcity Avm'de yer yerinden oynadı. Hayranları ile tek tek fotoğraf çektirmek ve kimseyi kırmamak için büyük çaba harcayan ünlü oyuncu bir çok Galatasaray forması imzaladı. Kendini kulisinin önünde bekleyen engelli hayranlarına özel ilgi gösteren Aktaş engelli hayranlarının getirdiği çiçeklerle çifte mutluluk yaşadı. Sahnede yaklaşık 2,5 saat kalarak imza dağıtan ve bol bol fotoğraf çektiren Aktaş izdiham nedeniyle hayranlarından sakin olmalarını rica etti. Zaman zaman izdihamın yaşandığı Imza Günü'nde güvenlik sebebi ile yetkililerin önerisi ile yarıda kesilmek zorunda kaldı.

Bunun üzerine Serenay Aktaş sosyal medya hesabından üzerinden yaptığı açıklamayla çok üzgün olduğunu söyleyerek aşırı kalabalık ve izdiham nedeniyle nedeni ile yetkililerin önerisi ile guvenlik sebepi ile imza gününe ara vermek zorunda kaldı. Hayranlarının kendisi için herşeyden önemli olduğunu söyleyen Aktaş en kısa zamanda yeni bir imza günü ile telafisini yapacağını açıkladı.

Yetkililerin güvenlik  ve izdiham nedeniyle hayranlarının ezilme tehlikesi yaşayabilir uyarısını  dikkate alarak imza günün  yetkililer tarafından yarıda kesilmesine izin vererek hayranlarının mağdur olmasını engelledi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu gözlerden kaçmayan ve büyük sevgi seliyle karşılaşan Aktaş izdiham nedeniyle yönetim ofisine sığındı. Yönetim ofisinin  ön kapısı ve tüm otopark çıkışları hayranları tarafından kapatılan Aktaş tek tek tüm hayranları ile vedalaşarak ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.