Sergio Gürlek... ROCK ŞARKILARIYLA DOLU DİNAMİK BİR LANSMAN GECESİ !..

Sergio Gürlek... ROCK ŞARKILARIYLA DOLU DİNAMİK BİR LANSMAN GECESİ !..

Türk rock müziğinin sevilen ismi Sergio Gürlek, yapmış olduğu yeni cover single "Sarhoş'u 13 Mayıs 2015 Günü Taksim Mask Live Club da düzenlenen lansman konseri ile tanıttı.

Müzikseverler ve Taksim ziyaretçilere o gece  alışılmamış sahnelere tanık oldu. Müzik Piyasasının Mutfağındaki başarıları ile Müzisyen Dostları çok fazla Olan Sergio GÜRLEK’e Türkiyenin Tek Karnaval Grubu ; CARNAVAL TURCO büyük bir sürprizle katıldı.

İstiklal caddesinin uzun zamandır görmeye hasret olduğu elenceli bir yürüyüş vardı bu sefer ve Carnaval Turco Eşsiz Ritim Gösterileri ile Hem Sanatçı Sergio GÜRLEK’ e sürpriz yaptılar.

Hemde İstiklal caddesini Volume yüksek müthiş bir samba şölenine çevirdiler. Bunlar sadece Sergio Sahneye çıkmadan dışarıda olan atraksiyonlardı belki. Lakin Konser başladığı andan itibaren izleyenler büyük bir şokla karşılaştılar.

Çünkü Sanatçı Sergio GÜRLEK Sahneye çıktığında Kimileri, Barış Manço’nun, Kimileri Cem Karaca’nın Kimileri ise Ersen ve DADAŞLARIN Beraberce sahnede olduğunu düşündüler.

 Bu büyük üstadlara benzer Manço veya yeni bir Cem Karaca doğuyor bu yakınlarda diye düşüneneler çoğunluktaydı.Uslubu,tarzı ve ses rengi ile geleceğe dair büyük mesajlar verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum