Serhat... DÜNYA POP MÜZİĞİNİN FARKLI RENKLERİNİ BULUŞTURDU!

Serhat... DÜNYA POP MÜZİĞİNİN FARKLI RENKLERİNİ BULUŞTURDU!

Uzun yıllardır dünya popunun farklı renklerini içeren müziğiyle, Avrupa’dan, Amerika’ya, Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada keyifle dinlenen, liste başı şarkılara imza atan Serhat, yeni albümünün dünya prömiyerini Türkiye’de gerçekleştiriyor.

1940’ların swing tınılarından disko çağının 70-80’lerdeki altın yıllarına, zamansız baladlardan günümüz modern dans müziğine geniş bir yelpazede hazırlanan albüm, İsveç, Almanya, Fransa ve Belçika’da uluslararası müzisyenlerle gerçekleşen 5 yıllık bir çalışma sonrasında dinleyiciyle buluşuyor.

“That’s How I Feel” ismini taşıyan albüm, Türkiye’den uluslararası pop kültürüne taşınan bir bayrak niteliğinde…

Almanya’dan, Kolombiya’ya, İngiltere’den, ABD’ye, dünyada en fazla ülkede müzik listesine girmeyi başaran Türk müzisyen Serhat, farklı kültürlerde uzun yıllardır keyifle dinlenen şarkılarını tek bir albümde topladı.

5 yıla yakın bir sürede, İsveç, Almanya, Fransa ve Belçika’da çok değerli müzisyenlerle hazırlanan albümde müzikseverleri, 1940’ların swing tınılarından disko çağının 70-80’lerdeki altın yıllarına, zamansız baladlardan günümüz modern dans müziğine geniş bir yelpazede renkli bir müzik yolculuğu bekliyor. 

Zamansız şarkılarıyla uzun süreler dünya listelerinde kalmayı başaran müzisyen, dünya pazarında çıkan albümünün tanıtımına Türkiye’de başlıyor. 

Uluslararası popüler müzik camiasında Türk kimliğiyle adından başarıyla söz ettiren sanatçının 14 şarkıdan oluşan “That’s How I Feel” adlı “double” albümü, şarkıların remiksleriyle beraber, plak formatında, END Müzik & CAP Sounds iş birliğiyle, 03 Haziran tarihinden itibaren Türkiye’de D&R müzik marketlerde ve tüm dijital platformlarda yerini aldı.

İngilizce, Fransızca ve İtalyanca şarkılardan oluşan albüm, Serhat’ın 2003 yılında başlayan uluslararası müzik kariyerinin nişanesi niteliğinde.

Dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan sanatçının yeni albümünü, bugüne kadarki tüm başarılarının bir “best of” albümle taçlanması olarak ifade etmek mümkün.

Albümde Hollanda, Almanya, Yunanistan gibi ülkelerde artık bir klasik olarak kabul edilen ve hala radyo çalma listelerinde yer alan, Total Disguise, Je M’Adore, I Didn’t Know ve Say Na Na Na gibi popüler parçalarının yanı sıra yeni parçalar ve şarkıların global pazarın popüler DJ’leri tarafından yapılmış remiksleri yer alıyor.

Bugüne kadar pek çok uluslararası yıldızla müzik alanında ortak çalışmalara imza atan Serhat’ın yeni albümü “That’s How I Feel” içinde; Martha Wash, Helena Paparizou ve Viktor Lazlo gibi uluslararası yıldızlarla yapılmış düetler de bulunuyor.

Albümde Olcayto Ahmet Tuğsuz, Nektarios Tyrakis, Mariella Nava, Jacgues Veneruso, Mary Susan Applegate gibi dünya çapında başarılı söz yazarı ve bestecilerle çalışıldı.

Söz ve müziği Serhat’a ait olan, Eurovision Şarkı Yarışması’ndaki başarısıyla adından söz ettiren “Say Na Na Na” adlı parça da “That’s How I Feel” de yer alıyor.

Popüler müzik alanında dünyada başarılarıyla adından söz ettiren Türk sanatçının yeni albümünde yer alan “Total Disguise” ve “Say Na Na” parçalarında Türkçe sözler de bulunuyor.

14 parçadan oluşan albümde dans ritimleri öne çıkarken pop müziğin farklı duygularını harekete geçiren, artık klasikleşerek zamansızlaşan melodiler, dinleyicileri geçmişten bugüne pop kültüründe bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Albüm; farklı müzik kültürlerinin birleştiği bir sentez özelliği taşıyor. 

Dinleyicilerini uluslararası pop müziği platformunda renkli bir yolculuğa çıkaran albüm, dinleme deneyimi için de alternatifler sunuyor.

Türkiye’den uluslararası pop kültürüne taşınan bir bayrak niteliğindeki albüm müzikseverlere dijital platformlar ve CD’nin yanında plak versiyonuyla klasikleşmiş bir dinleme deneyimi sunuyor.

Sınırlı sayıda basılan plak, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de plak koleksiyonerleri için önemli bir eser. 

Serhat Kimdir?

Gerek Türkiye gerekse uluslararası arenada şarkıcı, besteci, yapımcı ve sunucu kimliklerini başarıyla taşıyan Serhat, Alman Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni bitirdikten sonra tercihini şov dünyasından yana kullandı.

Türk televizyon dünyasına hem sunucu hem yapımcı olarak, tüm zamanların en başarılı bilgi yarışması Riziko ile hızlı bir giriş yaptı ve üst üste Altın Kelebek "Yılın En İyi Erkek Sunucusu" ve "Yılın En İyi Yarışma Programı" ödüllerinin sahibi oldu.

Türk televizyonlarında 1.000 saatin üstünde yayın yapan Serhat, son TV programı Kalimerhaba' ya da sunucu ve yapımcı olarak imza atarken, program hem Türkiye hem de Yunanistan'da çekilen ve yayınlanan ilk program olma özelliğini kazandı.

Serhat'ın uluslararası müzik kariyeri, dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Viktor Lazlo ile İngilizce ve Fransızca seslendirdiği "Total Disguise" ile başladı.

Şarkı, dünyada pek çok ülkede büyük beğeni kazandı, liste başarılarına imza attı.

Serhat daha sonra Rusya'nın en büyük starlarından Tamara Gverdtsiteli ile iş birliğine girdi.

İkili Moskova, Belarus ve Moldova'da verdikleri konserlerle büyük beğeni kazandı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Büyük Ödülü'nün ve İskenderiye Şehri Altın Anahtarı'nın sahibi olan sanatçı, kendi kariyeri yanında genç yeteneklere de pek çok imkân sağlayan çalışmalara imza attı.

Kendi yaratımı olan Liselerarası Müzik Yarışması'nda, 1998 yılından beri genç yeteneklere yol gösteriyor ve bu çalışmayı halen büyük bir özveriyle sürdürmekte.

1994'te kurduğu yapım firması END Productions, uluslararası etkinlik organizasyonları ve müzik yayıncılığı alanlarındaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

2014' ten itibaren müzik kariyerine Almanya merkezli devam eden Serhat, 2015 yılında Je M'Adore adlı şarkısıyla, Almanya DJ ve dans listelerinde 6 hafta 1 numarada kaldı.

Aynı şarkı İngiltere dans listelerinde 2 numaraya kadar yükseldi.

Serhat 2016 yılında San Marino'yu İsveç'te düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda "I Didn' t Know" adlı şarkıyla temsil etti.

Şarkı yarışmanın ardından ABD resmi Billboard dans listelerinde 25 numaraya yükseldi ve Serhat bu listeye girmeyi başaran ilk ve tek Türk sanatçı oldu.

2017'de ABD'nin efsane ismi Martha Wash' la yeniden seslendirdiği "I Didn't Know" ve 2018'de Yunanistan'ın pop starı Helena Paparizou ile farklı bir düzenlemeyle yorumladığı Total Disguise, Meksika'dan, Avustralya'ya, dünya çapında pek çok müzik listesinde ilk 10 içinde yer aldı.

Serhat 2019 yılında Tel Aviv'de düzenlenen 64. Eurovision Şarkı Yarışması'nda, söz ve müziği kendine ait olan "Say Na Na Na" adlı şarkıyla, ikinci kez San Marino'yu temsil etti ve finalde 41 ülke arasından 19. olarak, bu ülkeye tarihindeki en büyük başarısını getirdi.

Bugüne kadar 8 farklı dilde şarkı söyleyen ve kaydeden Serhat, 9 single çalışmasından sonra, "That's How I Feel" adlı ilk uluslararası albümü ile müzik yaşantısına devam ediyor.

Serhat, 2019 yılında verilen Altın Kelebek ödüllerinde, Uluslararası Müzik Dünyasında bir Türk şarkıcı olarak gösterdiği üstün performanstan dolayı, başarı ödülüne layık görüldü.

That’s How I Feel / Künye

Je M’adore

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz : Jacques Veneruso 

I Didn’t Know 

feat. Martha Wash

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Nektarios Tyrakis

Say Na Na Na

Müzik: Serhat Hacıpaşalıoğlu

Söz: Serhat Hacıpaşalıoğlu & Mary Susan Applegate

Chocolate Flavour

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Nektarios Tyrakis

Home Is Where We Belong

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Total Disguise 

feat. Helena Paparizou

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Devotion

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Olcayto Ahmet Tuğsuz

There Must Be A Way

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Hey You

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Olcayto Ahmet tuğsuz

Just For You

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Nektarios Tyrakis

La La La

Müzik: Olcayto Ahmet tuğsuz

Söz: Nektarios Tyrakis

Non Ero Io

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Mariella Nava

Total Disguise  

feat. Viktor Lazlo

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Olcayto Ahmet Tuğsuz

I Didn't Know

ESC Version

Müzik: Olcayto Ahmet Tuğsuz

Söz: Nektarios Tyrakis

Serhat 

Sosyal Medya Hesapları:

Instagram: /serhathpo

Facebook: /serhatmusic

Twitter: /serhathpo

Youtube: /serhatmusic

Web Sitesi: www.serhatofficial.com

 

                             Chocolate Flavour

 SÖZLERİ:

I have travelled far with your sexy lips

There’s no need to rush I’ll grant you your every wish

It’s easy to see you’ve got me surrounded

Though you make feel so independent

I have travelled far with your sexy lips

There’s no need to rush I’ll grant you your every wish    

It’s easy to see you’ve got me surrounded

        

I always seem to look for my body’s bliss

Put your potion now where my mouth is

Let my fantasy free to unleash the temptation

To be served with a kiss

My chocolate flavour

Do me a favour

Leave your taste all over me again

My chocolate flavour

My secret behaviour

And I need to feel no shame

I have to drink get drunk with your liquid fire    

Melt me down at once, prove me your desire    

Prepared to be pleased across the land of sensation

        

You can have me all only if you dare                    

Use me as you wish, handle me with care                

Swim at the sea of love to reach satisfaction        

And make me sweat

My chocolate flavour

Do me a favour

Leave your taste all over me again

My chocolate flavour

My secret behaviour

And I need to feel no shame

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.