Serhat Hacıpaşalıoğlu...EUROVISION ŞARKISI VE KLİBİ YAYINLANDI!

Serhat Hacıpaşalıoğlu...EUROVISION ŞARKISI VE KLİBİ YAYINLANDI!

Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun Eurovision’da San Marino’yu temsil edeceği, sözü ve müziği kendisine ait olan şarkı ve klip yayınlandı.

Türkiye’nin uluslararası müzik piyasasındaki en başarılı ismi Serhat’ın, 64. Eurovision Şarkı Yarışması’nda söyleyeceği ve büyük bir merakla beklenen şarkısı ve klibi yayınlandı.

14 Mayıs’ta Tel Aviv’deki birinci yarı finalde ‘’Say Na Na Na’’ şarkısıyla sahne alacak sanatçı, ilk kez besteci kimliğiyle de ön plana çıktı. Şarkıda Türkçe sözler de yer aldı.

Serhat Eurovision’da Kendi Şarkısıyla Yarışacak

Je M’adore ve I Didn’t Know şarkılarıyla, Avrupa ve Amerika dans müzik listelerinin zirvesine çıkan Serhat, söz ve müziği kendisine ait olan‘’Say Na Na Na’’ ile Eurovision sahnesini sallayacak. Hareketli şarkıya, Hollywood kliplerini aratmayacak bir prodüksiyonla klip çekildi.

Klipte Ünlü Yüzler de Yer Aldı

Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen klibin yönetmenliğini, Celine Dion Lara Fabian gibi dünyaca ünlü şarkıcılarla çalışan Fransız Thierry Vergnes üstlendi. Ünlü yüzlerin katıldığı çekimler 4 gün sürdü.

50 kişilik cast ekibinden oluşan klipte, gazeteci ve şarkıcı Nazlı Mengi, 2018 Çekya güzeli Lea Steflickova ve Hollandalı model Femke Brinxma’nın yanı sıra; çocuk yıldızlar Ebrar Alya Demirbilek, Nisan Aktaş ve Arda Şahin de rol aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.