Serhat Özcan... `TİRBİŞON`,  AŞK DOKTORU OLDU !..

Serhat Özcan... `TİRBİŞON`, AŞK DOKTORU OLDU !..

`Tirbişon` karakteriyle gönüllerde taht kuran Serhat Özcan, `Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu` adlı filmde `Aşk Doktoru` karakteriyle kamera karşısına geçti.

Yıllarca canlandırdığı "Tirbişon" karakteriyle gönüllerde taht kuran Serhat Özcan, Biray Dalkıran'ın son filmi "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu"nda "Aşk Doktoru" karakteriyle kamera karşısına geçti.

Serhat Özcan "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu" filmiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Hem güldürmek, hem bilinçlendirmek istiyoruz. Türkiye?de 2 Haydar Dümen okuyan, 2 astroloji okuyan hemen Aşk Doktoru oluyor. Bizim yarattığımız karakter en azından bilimsel olarak bunları incelemiş.

Hatta insan boyutunu bırakmış hayvan boyutunda aşkları izlemiş. İneklerin, tavşanların aşkları konusunda ihtisas yapmış bir adam. Bu adamın söylediği aşk tavsiyeleri kesinlikle doğru. Tamamen eski sevgiliyi unutmanın yolları ve doğru aşkın yolları üzerinden gidildiği için Aşk Doktoru da izleyiciye bunların hepsinin sırrını güldürerek verecek filmde.".

"GEREKİRSE ÇIPLAK DA OYNARSINIZ"...

Bu filmde ilk kez başına gelen bir durumu da yaşadığını sözlerine ekleyen Serhat Özcan, "Çin'den yönetmenimiz Biray Dalkıran'ın aldığı kırmızı saten bornoz, siyah atlet ve sarı boxer ile filmi tamamladım.

Bu adam havaalanına da, manava da bu kıyafetle gitti ve Aşk Doktorluğunu da bu kıyafetle yaptı. Senaryoya çok inandım ve güldüm, çok iyi bir komedi. İş böyle olunca iç çamaşırıyla değil gerekirse çıplak da oynarsanız. Önemli olan işe inanmamdır benim için." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.