Serkan Kaya... YILLAR SONRA AYNI SAHNEDE!

Serkan Kaya... YILLAR SONRA AYNI SAHNEDE!

Bostancı Gösteri Merkezi'ni dolduran binlerce kişinin bütün şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde Serkan Kaya; Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere arabesk müziğin efsane isimlerini anmayı da unutmadı

Arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki ilk konserini önceki akşam verdi. Sahne şovları ve sürpriz şarkıları ile izleyiciden tam not alan başarılı şarkıcı, sahne öncesinde gazeteciler ile sohbet etti.

İlk konserini verdiği Bostancı Gösteri Merkezi ile ilgili anısını anlatan Serkan Kaya, "Buraya ilk kez 1998 yılında Ajda Pekkan'ın vokalisti olarak geldim. Memleketimden geldiğim ilk gün burada sahne almıştım. Benim için çok anlamlı bir konser olacak" dedi. 

Uğur yüzüğü Umre'den!  

Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki ilk konseri için çok iyi hazırlandığını belirten Serkan Kaya, "Bugün Ahmet Kaya'nın "Yinede Yandı Gönlüm" parçasını sahnemde ilk kez okuyacağım.38 kişilik müthiş bir arabesk orkestrası var.

Ayrıca konserin bir kısmında bize kabak kemanesiyle muhteşem bir müzisyen, Cafer Nazlıbaş eşlik edecek" dedi.

Gazeteciler ile röportaj öncesinde yüzüğünü isteyen Kaya, "Geçtiğimiz haftalarda Umre ziyareti yaptım. Bu yüzüğü oradan aldım ve kabeye sürdüm. Her sahnemde bana uğur getirmesi için takacağım" dedi. 

BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ'Nİ YIKTI GEÇTİ!

Bostancı Gösteri Merkezi'ni dolduran binlerce kişinin bütün şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde Serkan Kaya; Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere arabesk müziğin efsane isimlerini anmayı da unutmadı. Usta isimlerin birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Serkan Kaya, Bostancı Gösteri Merkezi'ni adeta yıktı geçti!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.