Sermiyan Midyat... 'GÖZALTI' BİLMECESİ!

Sermiyan Midyat... 'GÖZALTI' BİLMECESİ!

Ajanslar oyuncu Sermiyan Midyat'ın hakkında açılan bir davayla ilgili ifade vermediği gerekçesiyle tiyatro gösterisi için gittiği Malatya'da gözaltına alındığını duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Midyat ise "Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim. Harç parası yatmamış vergi dairesine asayiş berkemal" dedi.

Bu akşam tek kişilik tiyatro gösterisini sahnelemek üzere hava yoluyla Malatya’ya giden Sermiyan Midyat, Erhaç Havalimanı’nda polis tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Kadıköy’de birlikte yaşadığı eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darbettiği iddiasıyla İstanbul Anadolu 25’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada ‘kasten yaralama’ suçundan verilen ve kesinleşen bin 120 lira adli para cezasını ödemediği için hakkında yakalama karar çıkarılan oyuncu, Akçadağ Adliyesi’ne götürüldü.

Midyat, para cezasını ödedikten sonra serbest bırakıldı.

 

Hakkındaki haberlerin ardından Twitter hesabından açıklama yapan oyuncu, “Dostlar, uçakta beni görüp de hayal kuran bir işgüzar dedikodusuyla haber yapan araştırmacı gazeteler göz altına alındığımı yazmış.

Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim. Harç parası yatmamış vergi dairesine Asayiş berkemal, akşama Sermiyan Midnight ile gülüşmek üzere Malatya” dedi.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.