
Sermiyan Midyat..."KADINLARDA AYAK TAKINTIM VAR"!.
“360 derece Emel’ce” programı, Emel Müftüoğlu’nun sunumu ile haftaiçi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma geceleri 360 ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor.
3 Kasım konukları Sermiyan Midyat ve Seren Serengil, 360 Derece Emelce’ye konuk oldular ve samimi açıklamalarda bulundular.
Emelce'nin konuğu,Mardin Midyatlı olmasına rağmen İstanbul’da doğan Sermiyan Midyat, “30 yaşımdaki halimden memnun değilim ama 30 yaşımdan sonra adeta bir jön oldum dedi.
“Kafam 30 yaşından sonra çalışmaya başladı” diyen Midyat, “5 film çektim 5 i de duşta aklıma geldi, vücuduma su değince bana yeni fikirler geliyor.”
Diye ekledi. “Bir Baba Hindu” filminde belediyeden inek için özel izin aldıkları ve sahne için 4 saat beklediklerini aktaran Midyat, Şafak Sezer’in filme gelirken alışmadıkları tatlar olduğu için yanına erzak getirdiğini ve Şafak Sezer’in sette kurşun asker gibiolduğunu, çok iyi çalıştıklarını dile getirdi.
Benim için o bunu olamaz dedikleri herşeyi oldum. Hayat beni birileri bana böyle diyince kamçılıyor diyen Midyat, “Bir gün öleceğimiz bilerek yaşıyorum. Adama gibi ölmek ölümü hak etmek istiyorum. Arkamda bıraktığındır adam gibi ölmektir.”diye ekledi.
“Kadınlarda ayak takıntım var”
En uzun ilişkisinin 3 yıl sürdüğünü, hiç evlenme teklifi etmediğini ancak evlenme teklifi aldığını anlatan Sermiyan Midyat, “Kadınlarda etek ve ayak takıntım var. Ne kadar beğenirsem beğeneyim, ayakları kötü ise asla beraber olmam.”dedi.
Emelce'nin bir diğer konuğu Seren Serengil, kendisini Şenay Düdek ‘in sahneye çıkarttığını belirtti. İnsanlara karşı olan vefa duygusunun çok önemli olduğunu yaptıklarını asla unutamayacağını anlatarak 360 Derece Emelce’ye içini döktü...
“Sahici bir insanım. Çocuk sahibi olmaya kafayı taktığım dönemlerde işimden ne kadar uzak kaldıysam her seferinde geri döndüğümde hep kabul gördüm.”diyen Seren Serengil, ameliyatı hakkında bilinmeyenleri de anlattı.
Serengil sözlerine; “Obezite hastaları bu ameliyattan oluyor. Ben obezite hastası değildim. Metabolik sendrom diye bir hastalık var.
Ben de bu metabolik sendromun içine giren hastalıkların hepsi vardı. Ve artık çaresizdim. Doktora gittiğimde yüzüm gözüm arı sokmuş gibi şişti.
Çocuk kayıplarım da hep tansiyon ve kan pıhtılaşmasından kaynaklıydı zaten. Hemen ameliyata aldılar. Şuan herşeyim normale döndü. Tansiyon problemim de kalmadı. Kendimi hiç olmadığım kadarıyla sağlıklı ve dinç hissediyorum.”diye devam etti.
“İlişkilerimde beni seven insanları seviyorum...”
Geçtiğimiz aylarda başlayan ancak beraber çalıştıkları Mesut Yar’ın aprogramdan ayrılması hakkında konuşan Seren Serengil; “Mesut Yar çok kaliteli, entellektüel bir adam ama magazin yorumcusu olamadı.
Magazin yorumcluğu bambaşka birşey. Programa başlarken ikisine de beni sevmelisiniz. Ben beni seven insanı çok severim. Nitekim de öyle oldu. Sonra sonra sevdim ikisini de” diye konuştu.
“Ben beni seven insanı seviyorum daha çok. Sevgi açlığından sanırım. İlişkilerimde de vardır bu. Bu belki de babamı erken kaybetmemden ve anne babamın ayrı olmasından kaynaklanıyor.” Diye ekleyen Serengil, “Anneme hiç bir zaman damat beğendiremedim.
Bazen Prens Charles’ın kızı zannediyor beni. Beni nereye koyduysa benim yanıma kimseyi yakıştıramıyor Bende de defo var. Ben de bana yakışmayanları buldum hep.” Dedi.
Zengin bir iş adamıyla hiç işinin olmadığını, ona zaman ayıracak, onu aldatmayacak birileri ilişkiler kurduğunudile getiren Serengil, Aldatılma fobim var. Hayatı daha küçük insanlardan hoşlandım hep.
Bu nedenle ekonomisi iyi olan birileri ile olamıyorum. Aile olayını çocukluğumdan beri yaşamadım. Kendim de bu aile ortamını kuramadım. Evlilik programlarına katılan kadınların bile kriterleri var benim hiç olmadı. Ama hayatımı özgür yaşadım hep.
Kariyerim için de ilişkilerimi dibine kadar yaşadım. İnsan karşısında var olmayanların peşinde koşuyor.” Diye ekledi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.